Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

HR medewerker Zorg en Welzijn

Start People Medi Interim Amersfoort

Standplaats
Amersfoort
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0029408

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde topper die ons team in Amersfoort komt versterken. Heb je ervaring in de zorg? Geweldig! Zo niet, geen probleem. Heb je affiniteit met de zorg en HR? Dan kunnen wij je alle fijne kneepjes van het vak leren. Een enthousiasteling met goede communicatieve skills is degene die wij zoeken. Meer weten? Lees snel verder.
Voor de vestiging van Start People Medi Interim in Amersfoort zoeken we een allround intercedent / recruiter / HR-medewerker die zich zowel gaat focussen op relatiebeheer en het uitbouwen van deze relaties in de zorg- en welzijnssector en het tevens leuk vindt om de beste kandidaten te werven en deze aan een baan te helpen voor zowel tijdelijke als vaste opdrachten!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Geen dag is hetzelfde op ons kantoor, al ligt de basis wel vast. Als je ’s ochtends binnenkomt en je kopje warme koffie klaarstaat, ga je in overleg met je collega’s. Wat moet er die gebeuren en wat zijn de prioriteiten. Daarna ga je aan de slag! Je belt eventuele sollicitanten om meer te weten te komen over hun motivatie en wensen, en niet onbelangrijk, hoe wij ze kunnen helpen. Wellicht volgt er wel een intakegesprek op en mag je hem/haar uiteindelijk plaatsen. Misschien moet je op klantbezoek gaan die dag om met je contactpersoon te bespreken waar de wervingsbehoefte op dat moment ligt. Tot slot is de administratieve afhandeling van bijvoorbeeld arbeidscontracten en ziekmeldingen onderdeel van je werk. Niet geheel onbelangrijk: Er is ook genoeg tijd voor gezelligheid met je collega’s.

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je bent 32 (parttime) tot 40 uur (fulltime) per week beschikbaar
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent een échte doorzetter
 • Kennis van/ervaring met uitzendbranche, HR, recruitment of heb je ervaring in de zorg? Dat zou fantastisch zijn
 • Je bent zelfstandig én houdt ervan processen te verbeteren
 • Snel schakelen tussen werkzaamheden gaat je uitstekend af

Start People Medi Interim, onderdeel van USG, is al 40 jaar actief op de arbeidsmarkt als intermediair en bemiddelaar tussen sollicitant/kandidaat en alle functies en takken van de gezondheidszorg en welzijnssector. Onze klanten en tevens opdrachtgevers loopt uiteen van ziekenhuizen, verzorgingshuizen en verpleeghuizen tot aan jeugdzorg en kinderopvang. Dagelijks melden zich weer nieuwe flexwerkers of ZZP'ers om via ons aan het werk te gaan bij een van onze klanten in de zorg. Door onze zorgvuldigheid en grote bestand kunnen wij de beste professionals aandragen.
...En wie is dan Start People Medi Interim in Amstersfoort: Het team bestaat uit drie enthousiaste en gedreven intercedenten die de klantvriendelijkheid hoog op de prioriteitenlijst hebben staan. Samen werken wij aan het beste resultaat en proberen we zo goed mogelijk een klant of kandidaat te helpen, of het nu gaat om het vinden van uitstekend personeel of het vinden van een nieuwe uitdaging in de zorg en welzijnssector. Naast het feit dat er hard gewerkt wordt, wordt er ook zeker hard gelachen op de werkvloer, want wij houden van een informele werksfeer.
Onze vestiging in Amersfoort is goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Utrecht en Arnhem, zowel met de auto als het Openbaar Vervoer.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Manon van Loon. Telefoon: 06-51787209
Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar mavanloon@startpeople.nl
Wij gaan graag met je in gesprek!

Ben je op zoek naar een functie met uitdaging en dynamiek, dan ben je bij Medi Interim op de juiste plek. Wij vinden dat werk waarde creëert voor iedereen, dus ook voor jou! We bieden daarom een uitgebreid en interactief inwerkprogramma met uitstekende begeleiding. De eerste 6 maanden voor de training, waar veel interactiviteit en leren door doen centraal staat, ga je leren over het bedrijf, het concept, onze klanten en kandidaten en uiteraard de systemen waarin je gaat werken. De training wordt veelal gegeven in de vorm van E-learning, maar ook kijk je mee met je collega's en oefen je veel zelf in de praktijk. In maand 5 van je opleiding heb je ontwikkelgesprek met je manager en samen bepaal je je vervolgdoelen. Want wie blijft bewegen, komt vooruit! Heb jij al ervaring als HR medewerker of intercedent, ook dan gaan we graag met je in gesprek en kijk we of en hoe we eventueel het trainingstraject kunnen aanpassen voor je.

Dit krijg je:

 • Je ontvangt een marktconform salaris tussen EUR 2026,- en EUR 2.500,- bruto per maand op fulltime basis
 • Bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team en de totale organisatie
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen, zoals ‘Blije klanten blijven, Mindmappen, Conflicthantering en Stick to the plan’.
 • Je ontvangt een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen (tot 15 dagen per jaar), het kopen van een fiets of een vergoeding van je sport abonnement
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Hoe fijn is dat?!
 • Bij goed functioneren wordt jouw tijdelijke contract verlengd met een contract voor onbepaalde tijd