Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

HR stage Start People

Start People Tilburg XL

Standplaats
Tilburg
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0020589

Je takenpakket is zeer divers, geen dag is hetzelfde! Als stagiaire word je meegenomen in het volledige intercedente proces en zien wij jou als volwaardige collega. Je takenpakket bestaat onder andere uit het aannemen van de telefoon, het ontvangen van gasten / werkzoekenden, het nabellen van de online sollicitanten en het matchen met openstaande vacatures, het meevoeren van intake gesprekken en schrijven van voorstelteksten / vacatureteksten en diverse administratieve taken die komen kijken bij onze dagelijkse werkzaamheden.

Als stagiair(e) vinden wij het belangrijk dat jouw dag net zo hard vliegt als die van ons en dat je naast voldoening ook enorm veel leert wat het intercedente vak inhoud. Daarom zoeken wij een stagiair(e) met de volgende eigenschappen:

  • Je bent sociaal en communicatief sterk, voor jou is telefonisch contact geen probleem en je ontvangt graag mensen met enthousiasme en je weet jezelf ten alle tijden klantvriendelijk op te stellen;
  • Je weet zelfstandig taken op je te nemen en durft initiatief te tonen;
  • Je zoekt graag dingen uit en gaat geen probleem uit de weg door zelf werkinstructies te raadplegen en te schakelen intern met collega’s;
  • De Nederlandse taal beheers je goed, ook schriftelijk want je mailt ook veel over en weer. Daarnaast is Engels een pre omdat we ook veel internationale flexkrachten beheren.

Werk is belangrijk – voor iedereen. Voor de medewerker zelf, die zich via zijn werk op allerlei manieren kan ontwikkelen. Voor de organisatie, waaraan die medewerker een bijdrage levert. En voor de samenleving als geheel. Werk creëert waarde voor iedereen, zeggen we bij Start People. Het is onze drijfveer om mensen toegang te bieden tot de arbeidsmarkt en zo een bijdrage te leveren aan de volgende stap in hun carrière. Bij alle kandidaten in ons bestand verdiepen wij ons in hun unieke eigenschappen.
Start People maakt deel uit van USG People. Vanuit ons landelijke netwerk van 120 vestigingen bieden we als HR-dienstverlener alle vormen van flexibele arbeid en verlenen we uiteenlopende diensten op het gebied van human resources. Onze ruim 800 medewerkers zetten zich in voor meer dan 10.000 opdrachtgevers. Dagelijks zijn er meer dan 30.000 mensen via Start People aan het werk.
Vanuit de vestiging Tilburg werken we met een hecht team van 12 collega’s (heden) die ook op Inhouse locaties zitten. Samen zorgen wij ervoor dat de klant hun openstaande vacatures kan vervullen door de juiste match te maken.

Je komt parttime (32 uur) te werken binnen een gezellig team van 12 collega’s die over verschillende locaties verspreid zitten. Wij, vanuit de vestiging, zijn het hart van het team en ondersteunen al onze locaties vanuit de Spoorlaan. In overleg werk je tijdens kantoortijden van 08.30 – 17.00 of van 09.00 – 17.30 uur met uiteraard een half uur pauze waarin je ook lekker even kunt shoppen omdat we in de stad zitten! Je gaat begeleid worden door een senior intercedent die jouw ontwikkeling centraal ziet staan. Stagiaires die laten zien dat ze willen, mogen veel verantwoordelijkheid dragen en pakken steeds meer taken op zich waardoor de dagen voorbij vliegen! Uiteraard ontvang je voor jouw inzet ook een stagevergoeding van €200 bruto per maand (o.b.v. 32 uur per week). En vinden wij het gezellig als je aansluit bij onze teamuitjes!