Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

HR Stagiair bij Start People

Start People Medi Interim Groningen / Drenthe

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0047622

Lijkt het jou leuk om op zoek te gaan naar een match tussen kandidaat en opdrachtgever en ben jij vanaf september 2021 op zoek naar een uitdagende stageplek? Dan ben je op de juiste plek!

Start People Medi Interim Groningen/Assen is op zoek naar een serieuze stagiair(e). Wij bieden jouw een stage waarbij je de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met het vak van intercedent(e). Je maakt ook kennis met de uitzendbranche en wordt onderdeel van een hecht team. Op dit moment bestaat ons team uit een vestigingsmanager en een intercedent. Naar verwachting start er binnenkort een tweede intercedent.

Onze dag begint om half 9 op de vestiging in Groningen/Assen. Als alle collega’s aanwezig zijn starten we de dag met prestatiemanagement. Tijdens dit overleg bespreken we alle belangrijke punten die dag en wat er gedaan moet worden. We verdelen de werkzaamheden en gaan daarna aan de slag. Geen dag is hetzelfde in deze dynamische omgeving. Je takenpakket bestaat uit verschillende werkzaamheden, waaronder:

 • Werving en selectie van personeel;
 • Het schrijven van vacatureteksten;
 • Het bijwonen en voeren van intakegesprekken;
 • Vacatures onder de aandacht brengen op social media;
 • Het onderhouden van relaties met kandidaten en opdrachtgevers;
 • Administratieve werkzaamheden zoals de afhandeling van e-mail en telefonie.

 • Je volgt momenteel een HBO opleiding richting HRM, bedrijfskunde, commerciële economie of een soortgelijke studie;
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week vanaf september 2021;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je kunt goed samenwerken en hebt een flexibele instelling;
 • Je hebt affiniteit met de uitzendbranche en / of de zorgsector.

Start People Medi Interim is de specialist binnen RGF Staffing die zich richt op het bemiddelen van flexibel personeel in de zorg- en welzijnsector. Vanuit onze vestiging in Groningen bedienen wij opdrachtgevers in Groningen en Drenthe. Wij hebben een uitgebreid netwerk en kennen vrijwel alle zorg- en welzijnsorganisaties in de regio. Wij bemiddelen personeel naar een baan die past bij hun mogelijkheden en ambitie. Op deze manier leveren wij onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde medewerkers op het juiste moment. Zo voegen wij unieke waarde toe aan mensen en organisaties!

Stagiair Thom aan het woord: Mijn stage bij Start People Medi Interim heb ik ervaren als een leerzame en uitdagende stage. Het heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en daarnaast heb ik ervaring op kunnen doen in de uitzendbranche. Als stagiair ben je echt onderdeel van het team en word je goed begeleid bij het behalen van je leerdoelen. Het werk is afwisselend en je hebt veel contact met andere medewerkers van Start People. Door corona werd er in het begin veel thuis gewerkt. Omdat wij veel werkzaamheden op de computer doen, was dit gelukkig geen probleem! Naast dat het mij geleerd heeft om zelfstandig te werken, kan ik ook altijd rekenen op hulp van collega’s als ik vragen heb. Kortom, zoek je een leuke, leerzame en uitdagende stage? Aarzel niet en solliciteer direct!

Om ervoor te zorgen dat jouw stageperiode een uitdaging is beschouwen wij jou als een echte collega. Tijdens je stage kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en goed contact met je stagebegeleider. Je krijgt bij Start People de ruimte om te werken aan eventuele opdrachten van school, denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitvoeren van opdrachten of een onderzoek. Tot slot, om de kosten van jouw studentenleven te compenseren, bieden we jou een stagevergoeding van € 300,- euro per maand.

Na je sollicitatie nemen we per telefoon contact met je op voor een kennismaking en bespreken we je wensen. Voorlopig lijken er rustig aan meer mogelijkheden om weer meer op kantoor te werken. Mocht dit niet lukken, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Teams. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we wellicht voor andere mogelijkheden.