Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

HR stagiair per direct

Start People Den Haag XL

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0008128

De dag begint stipt 08:30, waar jij al klaar zit met een kop koffie of thee.. De eerste mailtjes en telefoontjes komen al binnen en jij bent het eerste aanspreekpunt. Daarnaast schrijf je op een enthousiaste manier vacatures en nodig je kandidaten uit en voer je sollicitatiegesprekken met hen. Jij zorgt ervoor dat de planning helemaal rond is aan het einde van de dag zodat de klant de juiste medewerkers tot beschikking heeft. Als je dit goed af gaat mag je misschien zelfs de wekelijkse rondleiding presenteren en de administratieve afhandeling doen! Om in goed contact te blijven met onze klanten en medewerkers ga je ook regelmatig echt even de werkvloer op. Zo zie je ook het eindresultaat van al je harde werk!

De vestiging bestaat uit drie gezellige maar ook hardwerkende collega's. Daarnaast heb je vaak contact met omliggende vestigingen waar je ook kan ondersteunen. De werkdagen zijn van 08:30 tot 17:00 uur, Werkdagen zijn in overleg.

  • Je zoekt een stage voor minimaal 6 maanden;
  • Een enthousiaste HBO student(e) in de richting van bijvoorbeeld HRM, Commerciële Economie, Communicatie of Managementassistent / Directiesecretaresse;
  • Je bent een integere persoonlijkheid met een positief kritische houding;
  • Jouw communicatie vaardigheden zijn sterk! Zowel telefonisch als per mail kom jij makkeljik uit de voeten.

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende HR stage? En wil jij werkzaam zijn in Den Haag/Zoetermeer? Dan is Start People iets voor jou! Zodra je officieel start zal je uitgenodigd worden voor onze stagiaire dag op ons hoofdkantoor in Almere.. Op de vestiging kijken wij naar je sterke punten maar ook naar hetgeen waar jij je in kan ontwikkelen. We gaan de uitdaging aan en kunnen daarom een persoonlijk leertraject aanbieden waarin je veel mogelijkheden krijgt om ervaring in de praktijk op te doen en door te groeien. Gedurende de week zijn we op verschillende locaties aanwezig in Den Haag/Zoetermeer/Bleiswijk. Jij kunt makkelijk op locatie komen door middel van openbaar (of eigen) vervoer. Startperiode in overleg.

  • Een leuke leerzame stage voor 24/32 uur per week in een bijzondere omgeving;
  • Een bruto stagevergoeding van € 250 per maand op fulltime basis;
  • Een klein team met leuke collega's!