Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

HR Stagiair - Stagiaire

Start People Medi Interim Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0033991

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij elke dag anders is? Lees dan snel verder!
Voor onze vestiging in Groningen en Assen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Bij Start People Medi Interim loop je vrijwel meteen mee als volwaardig medewerker. Je krijgt hierdoor een goed beeld van uitzendbranche en je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
Je begint de dag op de vestiging in Assen of Groningen. Als alle collega’s aanwezig zijn starten jullie de dag met een korte dagstart. Tijdens dit overleg bespreken jullie wat er die dag gedaan moet worden en vervolgens gaat iedereen aan de slag. Geen dag is hetzelfde in deze dynamische omgeving en je voert veel verschillende werkzaamheden uit. Als stagiaire zijn veel voorkomende werkzaamheden;

 • Het schrijven van vacatureteksten;
 • Werving en selectie van personeel;
 • Vacatures onder de aandacht brengen op Social Media;
 • Het bijwonen en voeren van intakegesprekken;
 • Administratieve werkzaamheden zoals de afhandeling van e-mail en telefonie;
 • Het onderhouden van relaties met kandidaten en opdrachtgevers.

 • Je volgt momenteel bij voorkeur een HBO opleiding richting HRM;
 • Je bent voor minimaal 5 maanden beschikbaar tussen de 32-40 uur per week vanaf februari 2021;
 • Je kunt goed samenwerken;
 • Je hebt een flexibele instelling;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt affiniteit met Zorg en Welzijn.

Start People Medi Interim is de specialist binnen Start People dat zich richt op het bemiddelen van flexibel personeel in de zorg- en welzijnsector. Vanuit onze vestiging in Groningen en Assen bedienen wij opdrachtgevers in het noorden van Nederland. Wij hebben een uitgebreid netwerk en kennen vrijwel alle zorg- en welzijnsorganisaties in de regio. Wij bemiddelen personeel naar een baan die past bij hun mogelijkheden en ambitie, en leveren hiermee onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde medewerkers op het juiste moment. Zo voegen wij unieke waarde toe aan mensen en organisaties.

Stagiaire Claudia aan het woord:
Ik heb mijn stage bij Start People Medi Interim zeer positief ervaren. De verschillende werkzaamheden hebben veel bijgedragen aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als stagiaire ben je echt onderdeel van het team en word je goed begeleid bij het behalen van je leerdoelen. Het werk is afwisselend en je hebt veel contact met andere medewerkers van Start People. Tijdens mijn stageperiode speelde het coronavirus nog steeds een rol, waardoor ik na een paar weken mijn stage voornamelijk thuis heb gevolgd. Omdat wij veel werkzaamheden op de computer doen, was dit gelukkig geen probleem! Naast dat het mij geleerd heeft om zelfstandig te werken, kan ik ook altijd rekenen op hulp van collega’s als ik vragen heb. Kortom, zoek je een leuke, leerzame en uitdagende stage? Aarzel niet en solliciteer direct!

Tijdens je stageperiode kun je rekenen op goede begeleiding en is er de mogelijkheid om te werken aan opdrachten voor je studie.
Om ervoor te zorgen dat jouw stageperiode leerzaam, afwisselend en leuk is, beschouwen wij jou als collega van het vestigingsteam. Daarnaast krijg je een stagebegeleider toegewezen. Ook is er de mogelijkheid om te werken aan stageopdrachten voor je studie. Tot slot, om de kosten van jouw drukke studentenleven te compenseren, bieden we jou een stagevergoeding van €240 - €300,- euro per maand.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Vragen? Onze collega Wouter Velema staat je graag te woord! Hij is te bereiken via 0592 338 337 of per e-mail op wvelema@startpeople.nl.