4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

HR stagiaire uitzendbureau

Start People Roermond XL

Standplaats
Herkenbosch
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0019580

Zoek jij een leuke en leerzame stageplaats voor je HBO opleiding? Dan ben je bij Start People aan het juiste adres.

Bij Start People XL in Roermond (Herkenbosch) bedienen we een van de grootste logistieke organisaties van de wereld. We houden ons voornamelijk bezig met de werving en selectie van kandidaten op verschillende niveaus die kunnen variëren van LBO tot HBO. We zijn nauw betrokken bij onze klant en willen weten wat er speelt. Daarom houden we de communicatie lijnen kort en zijn we zichtbaar voor zowel de klant als onze medewerkers. Denk hierbij aan het wekelijks bezoeken van verschillende locaties, waardoor we veel persoonlijk contact met de leidinggevenden op de vloer hebben om zo de vraag van personeel goed in te kunnen schatten. Wat ook belangrijk is, is dat wij daardoor ook persoonlijk benaderbaar zijn voor onze eigen medewerkers.

Jij behoord vanaf dag één tot ons team. Als collega ondersteun je het team van intercedenten met het uitvoeren van de werving en selectie en de administratieve afhandeling die daarbij hoort. De werkzaamheden zijn erg veelzijdig. Denk hierbij aan het maken van de juiste match tussen kandidaat en vacature, intakegesprekken voeren, voorstelprofielen schrijven, vacatures publiceren, dagelijkse overleggen bijwonen, etc. Het is teveel om op te noemen. Belangrijk hierbij is dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, Duits is ook een taal die wij dagelijks spreken, belangrijk dus dat je deze ook beheerst op basis niveau.
Bij Start People XL Roermond zijn wij een expert in het leveren van inhouse dienstverlening. Wij hebben ons kantoor bij de klant in het pand in Herkenbosch waardoor we snel en kordaat kunnen schakelen. Wij gaan jou deze dienstverlening ook leren.

Je bent een enthousiaste HBO student(e) bijvoorbeeld in de richting HRM, Communicatie, Commerciële Economie, Bedrijfskunde of P&O die opzoek is naar een meewerk stage.

de volgende vaardigheden worden van je verwacht;

Het voeren van intakegesprekken;
Telefonische intakes voeren met de kandidaten
Inwinnen van referenties;
Contact onderhouden met kandidaten;
Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, en basis Duits, belangrijk hierbij is dat je het vooral durft te spreken.
Administratieve werkzaamheden, zoals inboeken van gewerkte uren, reiskosten en dossierarchivering;
Afhandelen van telefoonverkeer;
Meehelpen met de verwerking van de algemene e-mail en correspondentie.
Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
Je bent administratief goed onderlegd en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
Je bent niet bang om kandidaten of klanten te woord te staan via de telefoon of op kantoor;
Je toont initiatief en bent klantvriendelijk ingesteld;
De voorkeur gaat uit naar een stage van minimaal 26 weken.

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin we werken. Onze mensen tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een flexkracht is op zoek naar geschikt werk of een werkgever op zoek naar een geschikte flexkracht. We zijn er trots op dat we deze verbinding al bijna 40 jaar maken.

Start People maakt deel uit van USG People. Vanuit ons landelijke netwerk van 120 vestigingen bieden we als HR-dienstverlener alle vormen van flexibele arbeid en verlenen we uiteenlopende diensten op het gebied van human resources. Onze ruim 800 medewerkers zetten zich in voor meer dan 10.000 opdrachtgevers. Dagelijks zijn er meer dan 30.000 mensen via Start People aan het werk.

Start People is er voor iedereen. Voor alle generaties, voor alle beroepen, voor alle sectoren. En voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn er voor héél Nederland. Al vanaf de oprichting in de jaren zeventig gaat het ons maar om één ding: mensen aan een baan helpen. Die sociale gedachte leeft nog elke dag, in al onze geledingen. Alles start met werk voor mensen. Zo laten wij Nederland groeien.

Onze familie
Start People is onderdeel van USG People, waaronder ook ASA, Unique, USG Professionals en Secretary Plus vallen. Zo spelen we in op veranderde klantwensen en bedienen we onze opdrachtgevers én kandidaten beter, uitgebreider en efficiënter.

Je ontvangt tijdens je stage een vergoeding van €300,- op basis van fulltime (40 uur)
Daarnaast kom je terecht in een leuk en dynamisch team;
Je krijgt van ons toegang tot meer dan 100 online trainingen die je kan volgen tijdens je stageperiode;
Je krijgt voldoende ruimte en begeleiding voor het uitvoeren van je schoolopdrachten. De begeleiding is altijd binnen bereik omdat de collega's fulltime werken.