Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

HRM Vestigingsassistent Stagiair

Start People Inhouse Services - Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0034898

Ben jij op zoek naar een stage binnen de HR- of uitzendbranche? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vestigingsassistent die fulltime meedraait in de operatie. Dat betekent, meedoen en op langer termijn zelfstandig werken! Op de vestiging in Amsterdam helpen wij voornamelijk logistieke klanten met de werving- en selectie maar ook HR gerelateerde vraagstukken. De logistieke wereld is daarin ontzettend dynamisch, informeel en recht-door-zee en zo zijn wij dat ook!

Als vestigingsassistent begin je aan de voorkant van het proces: het werven en selecteren van de juiste kandidaten op gestelde vacatures van de klant. Dit wordt op hoog tempo uitgevoerd omdat wij voor grote volumes aan personeel zorgen. Zodra je dit onder de knie hebt, nemen wij je mee in meerdere operationele taken zoals de achterliggende administratie maar ook planprocessen en overkoepelende taken. Tussendoor beheer jij de vestigingstelefoon/mailbox en beantwoord jij de eerstelijns vragen die binnen komen. Op die manier leer je binnen korte tijd waar jij aan toe komt, samen maken wij een leerplan en stemmen we af wat je taken en verantwoordelijkheden zijn.

Wat vinden wij belangrijk binnen jouw functie als stagiair:

  • Minimaal MBO 4 niveau
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Eigen vervoer gewenst, niet vereist
  • Zeer goede communicatie (Nederlands vereist, Engels gewenst) in woord en geschrift
  • Administratief scherp en punctueel
  • Een gemotiveerde en dienstverlenende service

Stage lopen bij Start People betekent stage lopen bij een organisatie met ruim 40 jaar ervaring in de uitzendbranche. Ons team bestaat uit drie intercedenten en een vestigingsmanager. Gemiddeld zijn er ongeveer 140 flexkrachten werkzaam, waarvan wij ieder individu persoonlijk kennen! Omdat wij dagelijks heen en weer reizen tussen verschillende klanten in omgeving Westpoort is het belangrijk dat je flexibel bent om mee te komen in het team. Daarnaast hebben we een modern kantoor in Amsterdam Oost maar werken we momenteel ook veel vanuit huis.

Als je bij ons stage loopt krijg je te maken met alle HR facetten van verschillende klanten. Daarmee sla je meerdere vliegen in één klap. Met deze ervaring behaal je een succesvolle aanvulling op je CV en kun je gemakkelijker een vervolgstap maken in je carrière.

Naast deze toffe ervaring krijg je ook een passende stagevergoeding, deze ligt tussen € 250 en € 300.