Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Huisarts Jeugd parttime

Start People Arts en Specialist Den Haag

Standplaats
Gouda
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0003358

Als huisarts jeugdgezondheidszorg ben je op zoek naar een werkomgeving buiten de huisartsenpraktijk waar preventieve zorg een belangrijk aspect is en waar jij je kennis en ervaring als huisarts kunt delen. Je vindt het leuk om verbindingen te leggen en om dagelijks in contact te zijn met kinderen. Doordat je geen diensten meer draait is je werk en privéleven beter in balans. Spreekt dit je aan? Lees dan verder!

Je begint je dag op een school voor Speciaal Onderwijs of Praktijkonderwijs voor jeugdigen van 12 tot 18 jaar. Je hebt een kleine regio in de regio Gouda waar een aantal scholen in de buurt gevestigd zijn en waar jij een groot deel van je dag doorbrengt. Je spreekuur staat gepland met een aantal adolescenten. Je onderzoekt kinderen en jeugdigen om lichamelijke, geestelijke en sociale gezondheid te bevorderen. Als huisarts/jeugdarts spoor je gezondheidsproblemen op en geef je hier voorlichting en advies over. Later op de dag heb je een overleg gepland staan met collega's voor het bespreken van jouw caseload. Naast de samenwerking met jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen, heb je veelvuldig contact met scholen en andere instanties die betrokken zijn bij het kind. Het werkveld is continu in ontwikkeling, waardoor je meedenkt en meewerkt aan de ontwikkelingen binnen het vakgebied van de jeugdarts.

Ben je geïnteresseerd en benieuwd hoe de werkdag van een huisarts binnen de jeugdgezondheidszorg er in de praktijk uitziet? Kom sfeer proeven en ga met een jeugdarts in gesprek!

 • Je bent als arts geregistreerd in het Bigregister.
 • Je bent bereid om specifieke cursussen te volgen gericht op de jeugdgezondheidszorg.
 • Je hebt affiniteit met jongeren met ontwikkelingsproblemen, ervaring is een pré.
 • Je hebt als huisarts een positieve instelling, een flexibele houding en bent oplossingsgericht.

Een gezonde ontwikkeling van alle kinderen in een veilige omgeving staat voorop. Er wordt preventieve zorg geboden aan kinderen en jeugdigen in de leeftijdscategorie van 0 tot 18 jaar. De organisatie heeft een belangrijke adviesfunctie aan gemeenten bij het ontwikkelen van beleid. Er wordt gewerkt vanuit een visie voor positieve gezondheid, waarin eigen kracht, vermogen en competenties belangrijk zijn. Er wordt zorg op maat geboden met aandacht voor de sociale en fysieke omgeving. Je komt te werken als Huisarts in de regio Gouda in een team waar een informele werksfeer hangt en waar je bij elkaar terecht kunt voor vragen of overleg.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.

 • Het brutosalaris voor de huisarts/jeugdarts binnen de JGZ bedraagt voor een 36-urige werkweek maximaal € 5067 en is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Mogelijkheid tot een lease-auto.
 • Je werkt parttime (24 tot 32 uur per week) eventueel te combineren met een andere leeftijdscategorie, bijvoorbeeld de doelgroep van 0 tot 4 jaar.
 • Werkdagen en werktijden in overleg.
 • Een jaarcontract, maar ook een flexibel contract behoort tot de mogelijkheden. Als huisarts JGZ zijn er verschillende opties.
 • Een breed aanbod aan (online) trainingen.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Advisering vanuit één vaste consultant over jouw loopbaan.
 • Een sociaal leven: als huisarts binnen de JGZ werk je geen (weekend)diensten.

Ben je als huisarts zoekende, maar wil je graag met de doelgroep volwassenen werken? Maak ook dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek met Stephanie van Soelen voor de regio Gouda, Leiden en Den Haag via 06-42263682 of svansoelen@startpeople.nl.