4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Huishoudelijk hulp/ Thuiszorg/ Parttime

Start People Medi Interim Den Haag

Standplaats
Den Haag
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0005764

Als huishoudelijke hulp help je klanten die nog thuis wonen met de huishoudelijke taken die zij niet (meer) zelf kunnen uitvoeren, denk hierbij aan het doen van de was, stoffen, stofzuigen, dweilen etc. Doordat klanten langer thuis moeten wonen groeit ons klantenbestand enorm en zijn wij op zoek naar leuke, enthousiaste maar vooral gemotiveerde huishoudelijke hulpen.

Een dag als huishoudelijke hulp (thuishulp) in de thuiszorg:
Als het goed is heb je de vorige dag na 17.00 je planning bekeken, en uitgezocht bij welke mensen je gaat werken. Om de dag te beginnen ga je naar de eerste woning toe, daar stel je jezelf voor en geef je aan van welke organisatie je komt. Je maakt een praatje met de bewoner en gaat lekker aan de slag!

Jij bepaalt zelf hoeveel uur jij per week werkt met een maximaal van 30 uur. De organisatie kan jou wekelijks 24 uur (parttime) garanderen!

Jij bent gemotiveerd om zorg te bieden aan alle klanten. Zij kijken uit naar jouw komst en genieten van het kleine beetje aandacht wat jij aan hen geeft.
Je bent communicatief erg sterk en kunt goed met ouderen opschieten. Het is mooi meegenomen als je ook nog ervaring in de zorg hebt maar dit is geen vereiste!

Onze opdrachtgever is een particuliere thuiszorgorganisatie, zij leveren verschillende soorten zorg zoals verpleging, verzorging, 24-uurszorg, terminale nachtzorg en huishoudelijke zorg, maar ook werken in een verpleeg of verzorgingshuis via het moederbedrijf is mogelijk. Bij de organisatie werken er ongeveer 850 medewerkers, het werkgebied voor de huishoudelijke verzorging (ook wel WMO genoemd) zijn de regio’s Den Haag, Delft, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, Leiden en Leiderdorp. Ons hoofdkantoor staat in Rijswijk, van hieruit wordt alle zorg geregeld en gecoördineerd.

Wij bieden jouw een leuke uitdaging voor bepaalde tijd bij onze opdrachtgever. Aan het einde van het jaar wordt er bepaald of jij voor een langere tijd aan de slag kan blijven bij deze leuke organisatie. Jij krijgt een salaris conform de CAO van de opdrachtgever (CAO VVT) op basis van 36 uur en jouw werkervaring ligt dit tussen de € 1.534,15 en € 1.714,68 euro per maand!

Enthousiast geworden?
Solliciteer!

Heb je vragen?
Neem contact op met Laurens Lock: llock@startpeople.nl