Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Huishoudelijk medewerker Gehandicaptenzorg

Start People Medi Interim Groningen / Drenthe

Standplaats
Winschoten
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0049153

Ben jij voor de zomervakantie op zoek naar een baan waar je in de ochtenden aan de slag kan? Ben je daarnaast een harde werker en niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Als huishoudelijk medewerker ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor de schoonmaak binnen een gehandicaptenorganisatie.

De cliënten binnen deze organisatie hebben verschillende verstandelijke en/of lichamelijke handicaps. Met veel energie en passie ga jij de medewerkers ondersteunen met schoonmaken en huishoudelijke taken.
Je werkdag start samen met collega’s zodat je precies op de hoogte bent van alle bijzonderheden die dag. Op deze manier kan je goed je taak uitvoeren en weet je precies wat je moet doen. Na het overleg kan jij echt aan de slag met je taken. Het takenpakket is echt heel divers, hierbij kan gedacht worden aan poetsen, stofzuigen, dweilen bedden verschonen, opruimen en zorgen voor een veilige omgeving. Uiteraard is er tussendoor tijd om een kop koffie te drinken met je collega’s en even bij te praten. Je werkt de ochtenden van maandag tot vrijdag tussen 7.30 en 12.30 of eventueel de zaterdagmorgen.

Er zitten grote verschillen tussen het niveau van de bewoners en hier moet je tijdens het werken op een sociale en respectvolle manier mee omgaan. Als de doelgroep goed bij je past ga je een geweldige zomer tegemoet en ervaar je de grote dankbaarheid van de bewoners.

  • Je bent op zoek naar vakantiewerk voor vijf ochtenden in de week en bent maandag tot vrijdag en/of de zaterdag ochtend beschikbaar;
  • Je bent in staat om van 26 juli tot en met 10 september of tenminste drie aan één gesloten te weken;
  • Je bent de ochtenden beschikbaar van 07:30 tot 12:30;
  • Je beschikt over eigen vervoer richting Sappemeer;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van de werkzaamheden.

Het bedrijf in kwestie is bijzonder omdat er vanuit een dorpsgemeenschap gewerkt wordt, een dorpsgemeenschap waar 400 mensen met verschillende beperkingen in kleine groepen met elkaar wonen. Deze huisjes liggen rond om de dorpskern waar de bewoners vaak samen komen. Aan deze dorpskern zitten weer verschillende winkeltjes en ruimtes waar de bewoners kunnen werken, kopen en plezier kunnen maken.

Door deze bijzondere manier van zorg wil het bedrijf de cliënten een zinvol bestaan geven. Zo is er door de week dagbesteding en is het in het weekend, echt weekend. In de avond uren is er tijd voor verscheidene hobbyclubs, mochten de bewoners dit willen. Vanuit de stad Groningen is het dorp zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereikbaar. Maar ook vanuit Hoogezand, Sappemeer, Veendam en Winschoten is de organisatie goed te vinden.

‘Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, zoals Teams. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.

Je krijgt een parttime dienstverband voor de duur van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.

Verder krijg je natuurlijk:

  • Salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg schaal 20 (min. € 1.671,00,- max. € 2.365,00,- op basis van een fulltime dienstverband);
  • Reiskosten conform de CAO Gehandicaptenzorg;
  • Vakantiegeld en vakantiedagen;
  • Toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen voor o.a. je persoonlijke ontwikkeling.