Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Hulpkracht Lidl

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Huizen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0017433

Kom jij graag spoedig te werken bij een grote supermarktketen samen met gezellige collega's? Ben jij per direct beschikbaar voor werk en steek jij graag de handen uit de mouwen? Kom dan werken als medewerker hulpkracht bij de Lidl in Regio Amsterdam!

Wat ga jij als medewerker hulpkracht doen?

Als hulpkracht bij de Lidl kom je te werken in een afwisselende baan. Als hulpkracht bij Lidl Nederland zal jij namelijk een echte allrounder worden! Jij gaat aan de slag met het vullen van schappen met de artikelen uit het magazijn. Je weet alle schappen goed te vinden en verleent een uitstekende service aan de klanten van de Lidl. Wanneer deze klanten een product niet kunnen vinden of een vraag hebben over een product schiet jij graag te hulp! Jij hebt een goed oog voor detail! Zo weet je de winkel goed schoonte houden en ruimt alles netjes op. Ook achter de kassa ben jij als hulpkracht bij de Lidl goed inzetbaar. Als allround medewerker weet jij vlot af te rekenen en verleent de juiste service aan de klanten!
Dagelijks zorg jij samen met jouw collega's aan een uitstekende dienstverlening van de Lidl. en zorgt dat de klanten de winkel tevreden verlaten!

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je bent energiek en behulpzaam;
  • Je bent minimaal 16 jaar;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je wil graag deze dagen een extra steentje bijdragen!

Met ruim 420 winkels, 19.000 medewerkers en een naamsbekendheid van bijna 100% is Lidl niet meer weg te denken in het Nederlandse supermarktlandschap. Klanten kunnen bij ons terecht voor alle dagelijkse boodschappen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Zo is Lidl al acht keer uitgeroepen tot Beste supermarkt in Groenten en Fruit. Sinds 2016 kunnen klanten voor non-food artikelen ook terecht bij de Lidl-webshop.
We zijn een verantwoordelijk bedrijf dat duurzaam en toekomstgericht onderneemt. We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en dragen zorg voor hun gezondheid en veiligheid. Als goede werkgever bieden wij onze medewerkers de kans om mee te groeien met het bedrijf.

Lidl is in 1930 opgericht als groothandel in groenten en fruit. In oktober 1997 opende Lidl in Nederland haar eerste twee filialen. Inmiddels is de Schwarz-groep, waartoe Lidl behoort, een van de grootste ondernemingen in de levensmiddelendetailhandel in Europa en daarbuiten.

Wij bieden je een tijdelijke functie waarin jij veel kan betekenen! De functie kent op dit moment een tijdelijk dienstverband van plus minus vier weken!
Je kan direct aan de slag! Je komt te werken in een uitdagende bijbaan waar je veel kan bijdragen aan een volle en schone supermarkt. Op dit moment zijn er werkzaamheden in de regio Amsterdam! Je kan de functie vervullen vanaf 32 uur
Ben je 21 jaar of ouder? Dan ligt het bruto-uurloon op € 12,15 bruto per uur. Jonger dan 21 jaar? Dan kijken we naar een passend uurloon.

Heb je interesse? Reageer dan snel!