Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Hulpmonteur

Start People Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0027312

Nadat je de koffie op hebt ga je aan de slag met jouw collega. Je gaat met tweeën op pad om diverse service werken op één dag af te werken of onderhoud uit te voeren op daken.

De hulpmonteur assisteert de hoofdmonteur bij service – en onderhoudswerkzaamheden aan het dak. Dat betreft met name vlakke daken.

Je Assisteert bij:

  • aangeven/dragen van materialen en gereedschappen;
  • onderhoud: schoonmaken daken/dakgoten enz.
  • uitvoeren van (simpele) servicetaken op het dak. Dat kan ook wat timmerwerk zijn bij het plaatsen van dakramen enz.
  • bij afwezigheid van de hoofdmonteur moet de hulpmonteur in ieder geval de bus kunnen besturen (rijbewijs B is noodzakelijk).

Bekend of bereid tot het leren van het maken van kwalitatief goede daken;
Bekend met of wil leren met veilig werken op hoogte;
Je weet van aanpakken;
Opvolgen van de bedrijfsnormen!!

Kernwaarden:
Daadkrachtig, kwaliteitsbewust en productief;
Ordelijk, net en representatief;
Bewust van veilig werken op hoogte en naleven daarvan.

Wat laat je thuis:
Hoogtevrees.

Al sinds 1922 dragen ze binnen de organisatie het dakspecialisme aan elkaar over. Het ambacht en vakmanschap van de grondleggers zit sterk verankerd in het bedrijf. De organisatie staat regionaal bekend en is een erkende organisatie.

€ 10,47 bruto per uur voor 21-jarigen (en ouder). Na een half jaar gaat dat naar € 11,51. Indien je ervaring hebt op het dak of in de bouw dan is het salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Als de hulpmonteur gemotiveerd en gedreven is, kan hij/zij opgeleid worden tot dakdekker. Als hij/zij dan het opleidingstraject afrondt, dan maak je al een groei in salaris.

Fulltime functie, uitzicht op een vast dienstverband.

Organisatie is gevestigd in Weert maar je gaat naar opdrachtgevers in de regio Eindhoven/ Boxtel.