Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Hulpstoffen medewerker

Start People Inhouse Services - Zuivel Leerdam

Standplaats
Leerdam
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0048943

Wil jij graag ervaring opdoen binnen de logistieke werkomgeving en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant FrieslandCampina zijn wij op zoek naar ondersteuning van het logistieke team op de dozenzolder bij de hulpstoffen. Een kleine inkijk in de werkzaamheden: je gaat aan de slag met het inruimen van binnenkomende goederen en het aanvoeren van verpakkingsmaterialen zodat de productielijnen op goede snelheid kunnen blijven draaien. Op den duur ga je steeds meer werk overnemen van collega's om zo breed mogelijk ingezet te kunnen worden. Ontwikkeling staat voorop!

Ben jij al bekend in de logistieke werkomgeving en heb jij een uitstekende beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal? Sta je open voor ontwikkeling en ben jij beschikbaar om fulltime in een 3-ploegendienst te werken? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct!

Elke dag voorziet FrieslandCampina circa 1 miljard consumenten verspreid over de wereld van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen. Met een jaaromzet van 11,4 miljard euro behoort FrieslandCampina tot de vijf grootste zuivelondernemingen in de wereld. FrieslandCampina levert consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven. Daarnaast produceert FrieslandCampina ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector wereldwijd.

We bieden jou een contract van een tijdelijk dienstverband aan wat op lange termijn bij goed functioneren kan overgaan in een vast contract bij FrieslandCampina.
De salarisindicatie is €13,29 bruto per uur; dit is exclusief de ploegentoeslagen;
Je werkt een fulltime werkweek van 36 uur per week;
De werktijden van 3-ploegendienst van zondagnacht t/m vrijdagavond zijn:
06:30 – 14:30 uur
14:30 – 22:30 uur
22:30 – 06:30 uur

Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het ov reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van € 11,40 per dag bieden.