Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

ICT-adviseur Rijksoverheid

Start People Assen Overheid

Standplaats
Zwolle
Opleiding
HBO
Vakgebied
Mobiliteit
Vacaturenummer
1AV0038298

Ben jij iemand die alles binnen het IT/ICT-werkveld kent, heb je al werkervaring in een IT/ICT gerelateerde functie en heb je een hbo-studie afgerond? Onze opdrachtgever is op zoek naar ICT-adviseurs voor een mooie overheidsinstelling in Zwolle.

Als ICT-adviseur ga jij je in deze functie zelfstandig bezighouden met het beoordelen van aanvragen die door ondernemers worden ingediend. De regeling waar je mee te maken krijgt heet de WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) en deze regeling zorgt voor een fiscaal voordeel waardoor ondernemers de mogelijkheid krijgen om een ICT-gerelateerde innovatie verder te onderzoeken. In deze functie ben dagelijks met ongeveer 30 aanvragen bezig en aan jou de taak om deze aanvragen door te lezen en om een advies of beoordeling te schrijven. Je schriftelijke skills zijn daardoor goed ontwikkelt! Naast het beoordelen en advies geven heb je in deze functie ook contact met de ondernemer. Je neemt in het geval van onduidelijkheden contact op om voor opheldering te zorgen. Verder heb je de taak om alles administratief op de juiste manier te verwerken.

Om ervoor te zorgen dat je begrijpt waar de ondernemer het in zijn/haar aanvraag over heeft is kennis en affiniteit met de ICT-branche een vereiste. Je bent in deze functie continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche en dat maakt het werk ook zo leuk.

Deze vacature staat ter werving open. Dat betekent dat er niet direct een vacature open staat maar we hebben afgesproken met de opdrachtgever dat we wel altijd kandidaten kunnen voorleggen. Stuur daarom gerust je sollicitatie naar ons op.

  • Jij bent in bezit van een hbo-diploma in de richting van IT/ICT:
  • Je hebt in ieder geval 1 jaar werkervaring als bijvoorbeeld Programmeur of een andere ICT gerelateerde functie;
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van ICT kent en het ook leuk vindt om hiermee te werken;
  • Naast jouw technische en inhoudelijke kennis zoeken wij iemand die ook zowel verbaal als schriftelijk communicatief vaardig is. Je hebt in deze functie namelijk zowel telefonisch als schriftelijk contact met relaties.

Onze opdrachtgever fungeert als steunpilaar voor Nederlandse ondernemers en is onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Jaarlijks worden er door deze afdeling ongeveer 12.000 ICT gerelateerde aanvragen behandeld.

Je komt te werken in een team (35 collega’s) waarin de sfeer goed is en waarin veel met elkaar wordt samengewerkt. Je collega’s zijn collegiaal en zijn hulpvaardig. Om efficiënt en resultaatgericht te werken wordt er in je team gewerkt middels de SCRUM-methodiek. Hierdoor zijn de lijntjes met elkaar kort en is iedereen altijd in de gelegenheid om vragen te stellen of om hulp aan te bieden.

Je wordt goed ingewerkt! In deze functie krijg je vanaf het begin af aan een mentor toegewezen en die mentor jou wegwijs maken in de materie en in de systemen. Binnen 1 tot 2 maanden ben je volledig ingewerkt en doe je al veel zelfstandig. De eerste dagen werk je op kantoor in een klein groepje en daarna ga je thuis aan de slag.

Het kantoor is gelegen in Zwolle naar het hoofdstation. Het is goed te bereiken met OV vanuit bijvoorbeeld Assen, Deventer, Apeldoorn of Kampen. Met het OV krijg je een volledige reiskostenvergoeding.

  • Jij krijgt veel veel vrijheden in deze functie en de mogelijkheid om je kennis binnen de IT-branche uit te breiden;
  • We bieden je de mogelijkheid om parttime (32 uur) of fulltime (36 uur) aan de slag te gaan. 4 dagen van 9 uur per dag ook mogelijk is;
  • Je hebt zicht op een baan voor langere tijd. Je krijgt eerst een tijdelijk contract van 5 maanden maar verlenging is mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk dat je wordt overgenomen door de opdrachtgever;
  • We bieden je een aantrekkelijk salaris van €2768 tot €4449 bruto per maand op basis van 36 uur. Wij schalen jou in afhankelijk van je werkervaring/opleiding;
  • Een volledige reiskostenvergoeding als je met OV reist. Reis je liever met de auto of kom je graag op de fiets? Dan ontvang je een gedeeltelijke tegemoetkoming.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Je kunt voor vragen contact opnemen met Nadine. Ze is te bereiken via whatsapp op het volgende nummer: 0612454718.