Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

ICT Medewerker

Start People Doetinchem

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Automatisering/Internet
Vacaturenummer
1AV0054432

Voor onze opdrachtgever Bouwcenter HCI in Hengelo Gld. zoeken wij een ICT medewerker. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke fulltime baan.
Bouwcenter HCI is tot voor kort over gegaan naar het systeem Microsoft Dynamics 365 en zit nog volop in de implementatie en uitrol. De ICT medewerker die wij zoeken gaat collega's helpen met het werken en omgaan van het nieuwe systeem. Je werkt samen met collega's die kennis hebben van Microsoft Dynamics 365 om de organisatie zo snel en goed mogelijk ingewerkt te krijgen.

Een greep uit de werkzaamheden wanneer je start;

  • Helpdesk voor eerstelijns vragen over Microsoft Dynamics 365
  • Troubleshooter, aanspreekpunt voor intern personeel. Waar nodig ook aanspreekpunt voor andere vestigingen van HCI (Zevenaar, Ulft, Elst, Zutphen)
  • Ondersteuning implementatiemanager Microsoft Dynamics 365
  • Nieuwe medewerkers inwerken en begeleiden tijdens het werken met het nieuwe ysteem.

In deze functie van ICT medewerker heb jij;

  • Ervaring met ICT vanuit werkervaring en bij voorkeur ervaring met Microsoft Dynamics 365 óf;
  • Kennis van ICT vanuit een afgeronde opleiding op niveau MBO 3/4 of kennis van Microsoft Dynamics 365 vanuit een cursus of opleiding.

Bouwcenter HCI is een nuchter en gezellig Achterhoeks familiebedrijf wat zich toelegt op de toelevering van bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal en keukens, tegels en badkamer voor voornamelijk de professionele bouwer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hengelo (GLD). Start People Doetinchem werkt nauw samen met Bouwcenter HCI. Sollicitaties rechtstreeks aan het adres van onze relatie worden dan ook doorverwezen naar Start People

We bieden jou een hele leuke baan waarbij je veel contact hebt met intern personeel. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke baan. De duur van de opdracht hangt af van hoe snel alle medewerkers gewend zijn geraakt met het systeem te werken en hoe lang het duurt om het systeem volledig te implementeren.
Verder bieden wij jou:

  • Een baan in de dagdienst;
  • Werken bij een Achterhoeks bedrijf, echt een platte organisatie.
  • Een bruto salaris afhankelijk van je ervaring op gebied van ICT.