Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Industriële reiniger tankcleaner

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0047936

Dagelijks vertrekken onze Industriële reinigers/tankcleaners vanaf onze locatie in Brielle dat vlakbij Rotterdam naar de klant. Samen met een team collega’s ben je medeverantwoordelijk voor het reinigen van tankwanden, machines, leidingen en ander materiaal.

Als Industrieel Reiniger is het jouw taak alles zo hygiënisch mogelijk te maken. Jij voert samen met je collega’s diverse schoonmaakwerkzaamheden uit, zoals die met de klant zijn afgesproken. Hierbij werk je in wisselende diensten volgens rooster.

Betreft een fulltime functie vlakbij Rotterdam.

Je bent in het bezit van VCA
Je werkt veilig en klantgericht
Je beheerst de Nederlandse taal
Je weet van aanpakken
Je kan goed samenwerken in een team maar je kan ook zelfstandig werken!

Mooie werkplek in een inspirerende omgeving
Bij Enigma gaat dat hand in hand. Wij bieden een veilige, prettige en inspirerende werkomgeving waarin ruimte is voor aandacht en persoonlijke ontwikkeling. Werkplezier, teamwork en het delen van ervaringen staan bij ons hoog aangeschreven. In onze visie leidt dát tot de beste prestaties en de hoogste kwaliteit.

We hebben hoge ambities en streven altijd naar echte betrokkenheid bij onze klanten en hun projecten, stevige samenwerking met onze partners, de hoogste kwaliteit en de beste eindresultaten. Pas als we dat hebben bereikt zijn we tevreden en trots.

Enigma bestaat al meer dan 25 jaar en heeft inmiddels een prominente positie ingenomen binnen de industriële reinigingsbranche. Enigma is gespecialiseerd in industriële reiniging, tankreiniging, (semi) non entry en robotics. We voeren mechanische werkzaamheden uit, tijdelijke productverplaatsingen en zijn specialist in management, transport en logistiek van afval.

Salaris conform CAO Orisma, je uurloon zal €14 bruto per uur zijn, exclusief eventuele toeslagen;
Een eigen contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden.
8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden
Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!
Tijdelijke of vaste aanstelling met vaste uren.
Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95
Online cursussen via GoodHabitz
De sollicitatie procedure gaat als volgt:

Na jouw sollicitatie word er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
Na een positief telefoon gesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
Vervolgens word er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.