Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Inhouse Intercedent Start People Zuivel

Start People Inhouse Services - Zuivel Steenderen

Standplaats
Amersfoort
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0029867

Over de functie
Net afgestudeerd óf al ervaring en op zoek naar een vervolgstap? Wij zoeken een intercedent voor onze unit Start People Zuivel.

Hoe ziet je dag eruit?
Als intercedent ben jij multi-inzetbaar, je gaat je bezig houden met recruitment, HR en de planning van onze flexkrachten bij onze klant Friesland Campina. Het woord ‘samen’ is typerend voor ons team en daarmee ook voor jouw rol. Je werkt voor diverse locaties in Midden Nederland, maar je standplaats is voornamelijk Amersfoort.
Binnen deze functie ben jij voornamelijk bezig met het plannen van flexkrachten op de openstaande diensten. Daarnaast ben je ook bezig met recruitment, waarin jij zelf op zoek gaat naar de juiste kandidaten op de openstaande vacatures bij de klanten. Tenslotte verricht jij personeelsadministratie rondom onze flexkrachten en voer jij gesprekken met flexkrachten. Ten aanzien van gespreksvoering met flexkrachten gaat het om verzuimgesprekken en voortgangsgesprekken. De administratieve taken bestaan voornamelijk uit het opmaken van contracten, plaatsingen in het systeem zetten en mutaties doorvoeren in het systeem.

 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent een échte doorzetter;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent goed in puzzelen en gaat geen uitdaging uit de weg;
 • Snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden is voor jou geen probleem;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Je bent fulltime beschikbaar

Jouw standplaats is Amersfoort Je komt te werken in een team met 2 collega’s en wordt aangestuurd door de vestigingsmanager.
Samen met het team ga jij je inzetten om het beste personeel voor onze klanten te vinden, iedere dag weer!

Uitdagend, vernieuwend en dynamisch: dat is werken bij Start People! Wij vinden dat werk waarde creëert voor iedereen. Dus ook voor jou! Daarom bieden wij je een uitgebreid inwerkprogramma én uitstekende begeleiding. Gedurende de eerste 3 maanden volg je onze basisopleiding die heel interactief is. Daarnaast zelfstudie via e-learning, meekijken in de praktijk, zelf doen en coaching. Mocht jij al ervaring hebben? Dan wordt er een inwerktraject op maat gemaakt, precies naar jouw behoefte.

Verder bieden wij:
Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring

 • Bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van de regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kan krijgen;
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Je ontvangt een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wilt uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
 • Een tijdelijk contract voor 6 maanden ter zwangerschapsvervanging. Bij goed functioneren en interne mogelijkheden binnen Start People, is er een reëel vooruitzicht op verlenging.
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!