Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Inpakker bakkerij

Start People Inhouse Services - Bolletje Heerde

Standplaats
Heerde
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0062801

Als Inpakker bij Bolletje in Heerde ga je de lekkerste koekjes bakken en verpakken. Naast koekjes bakken we hier crackers, knäckebröd en pepernoten. Het ruikt echt heerlijk naar deze lekkernijen. In de productie help je mee met het voorbereiden van het deeg tot het uiteindelijk verpakken van de producten. Dit doe je altijd samen met je team van ongeveer 10 personen.
Wat ga je doen:

  • Voorbereiden van deeg door het recept samen te stellen met ingrediënten als ei, suiker, bloem en meerzaden;
  • Inpakken van de koekjes, crackers en pepernoten;
  • De werkplek netjes en schoon houden.

Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Ben je verder minimaal 3 dagen in de week in 3-ploegen beschikbaar? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Bolletje staat bekend om de lekkerste beschuiten met hun beroemde inkeping. Inmiddels maken we allang niet alleen beschuiten meer! In Heerde wordt veel lekkers gebakken en dit mag je ook regelmatig proeven. Zo krijg je eens in de maand een tasje met producten mee naar huis! Lekker! De locatie Heerde is goed te bereiken via Zwolle, Deventer en Apeldoorn.

werken met een digitaal plansysteem waar je zelf de controle hebt over je beschikbaarheid. Je kan dus fulltime, maar ook parttime bij Bolletje werken. Naar aanleiding van jouw beschikbaarheid plannen we je in. Verder bieden wij:

  • Uurloon van €12,05 bruto per uur, na 26 gewerkte weken ontvang je €13,44 per uur;
  • Je ontvangt €0,12 reiskosten per km met een maximum van €6,- per dag;
  • Je start met een Fase A overeenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Heb je ambitie om door te groeien? Dat kan zeker! Wij bieden opleidingsmogelijkheden om door te groeien tot Operator A, B en C.
    Solliciteer direct! Guido of Annet nemen binnen twee werkdagen contact met je op.