Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Inpakker productie 2 ploegen

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0062350

Als inpakker op de afdeling expeditie bij Scheuten Glas zal jij fulltime aan de slag gaan in een klein en hecht team waar je verantwoordelijk bent voor een efficiënt verloop van het verzamelen en verzendklaar maken van de producten uit de fabriek.

Producten uit de fabriek zijn producten van glas. Deze producten moeten op een bok bevestigd worden zodat ze met de vrachtwagen mee kunnen. Hierbij is het belangrijk om goed te letten op de juiste producten en de juiste volgorde. Als alles goed staat voorzie je alles van merk- en adresstickers om de complete bok in de vrachtwagen te kunnen zetten met behulp van een heftruck. Heb jij nog geen heftruckcertificaat of ervaring op de heftruck? Geen probleem wij regelen en betalen graag de opleiding voor je!

Heb jij ambities om in de toekomst door te groeien tot voorman? Dat komt goed uit want bij Scheuten Glas hebben we volop mogelijkheden in de toekomst!

Bij Scheuten glas is er ook een mooie bonusregeling voor alle medewerkers. Elk kwartaal wordt er een extra bedrag uitgekeerd wat kan oplopen tot wel €2500 bruto op jaarbasis!

Je bent betrouwbaar en positief;
Je spreekt (voldoende) Nederlands en/of Duits;
Je kan redelijk overweg met een computer;
Het is voor jou geen probleem om in 2 ploegen te werken;

Ervaring is geen must. Er zijn voldoende ervaren medewerkers die jou graag alle werkzaamheden willen leren.

Bij Scheuten Glas staan de ervaren medewerkers voor jou klaar om jou alle ins en outs van deze mooie afdeling te leren. Stap voor stap krijg jij de werkzaamheden uitgelegd en uiteindelijk ben jij zelf die ervaren medewerker!

Bij Scheuten Glas kijken ze graag naar de toekomst. Ze investeren graag in hun (nieuwe) medewerkers en ze doen er alles aan om ze tevreden te houden. Zijn jullie van beide kanten tevreden dan krijg jij een vast contract bij Scheuten Glas want toppers laten ze niet meer gaan!

Een uurloon van €12,02 per uur. Omdat je in 2 ploegen werkt krijg je ook nog eens een toeslag van 12 % per gewerkt uur;
Een baan voor 39 uur in de week;
Bij Scheuten glas is er ook een mooie bonusregeling voor alle medewerkers. Elk kwartaal wordt er een extra bedrag uitgekeerd wat kan oplopen tot wel €2500 bruto op jaarbasis!
Kilometervergoeding van €0,15 per KM;

Een leuke plek in een fijn team met collega’s die altijd bereid zijn om te helpen of vragen te beantwoorden;
Veiligheidsmiddelen zoals veiligheidsschoenen en gehoorbescherming worden ter beschikking gesteld, evenals werkkleding.

Ben jij die ervaren medewerker van Scheuten Glas geworden? Dan zijn er volop mogelijkheden voor een vast contract!