Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Inpakker Productiemedewerker

Start People Ulft

Standplaats
Aalten
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0035466

Wil jij als fulltime inpakker aan de slag? Wij zoeken een productiemedewerker voor tijdelijk werk op een inpakafdeling bij een bedrijf in het buitengebied van Aalten.

Op de inpakafdeling van dit bedrijf in zaden (groente-, gras-, bloemzaden enz..) bedien je allereerst een zeef waarmee zaden gezeefd worden. Ben je klaar met zeven, dan zorg je ervoor dat de zaden ingepakt worden.
Het betreft hier tijdelijk uitzendwerk van ongeveer 2 a 3 maanden. De werktijden zijn in 2 ploegendienst (om en om, werk je in een

  • chtendploeg en een avondploeg). De werktijden zijn van 6.00 uur - 14.30 uur en van 14.00 uur - 22.30 uur.

Functie-eisen

  • Je bent secuur in je werk;
  • Je bent op korte termijn/per direct beschikbaar;
  • Je hebt ervaring met productiematige werkzaamheden:
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal:
  • Je bent bereid om in 2-ploegendiensten te werken.

Dit bedrijf is een toonaangevende partij als het gaat om landbouwzaadtechnologie en zijn geheel toegelegd op het leveren van zaden voor de telers van o.a. suikerbieten, groenten en bloemen, wereldwijd. Ze zijn gespecialiseerd in het coaten van zaden. Dit gebeurt door coatings toe te voegen aan zaden in een grote ronde draaiton (soort cementmolen). Dit gebeurt nauwgezet en dit proces vindt meerdere malen plaats. Eerst wordt de eerste coating op de zaden gepoederd (het wordt als het ware over het iets vochtig gemaakte zaad heen gezeefd). De coating gaat om het zaad heen zitten en het zaadje wordt steeds ronder. Als de eerste coating klaar is, volgt er soms een tweede coating. Uiteindelijk wordt de finishing aangebracht over de zaden, dit is het laatste laagje. Als de zaden niet meer vochtig zijn, worden ze nog éénmaal gezeefd zodat de te grote zaden en de te kleine zaden worden gescheiden. Ze streven naar een minimale uitval. Daarna wordt verpakt en verzendklaar gemaakt voor uitlevering.

  • Een prettige, tijdelijke job bij een bedrijf waar de werkomgeving netjes is, de werksfeer aangenaam;
  • Een bruto-uurloon van EUR 12,21. Daar komt nog ploegentoeslag bij.

Wil je meer weten?
Solliciteer direct via de button in de rechterkolom.
Of, neem even telefonisch contact op met Start People in Ulft, 0315-631500.