Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Inpakmedewerker

Start People Inhouse Services - Xella Meppel

Standplaats
Meppel
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0043957

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je aan de slag als Inpakmedewerker? Lees dan snel verder! Wellicht heeft Xella in Meppel de perfecte baan voor jou!

Xella in Meppel is op zoek naar productiemedewerkers die per direct beschikbaar zijn voor de 2 ploegendienst. Het betreft een functie voor langere tijd om het team te versterken. Je gaat aan de slag op de verpakkingsafdeling en zorgt ervoor dat de cellenbetonblokken die op een pallet staan worden verpakt in plastic. Vervolgens zet je deze pallets weg met een heftruck. Het is dus van belang dat je in het bezit bent van een heftruckcertificaat.

Wij zoeken iemand die voor langere tijd en fulltime aan het werk wil en per direct beschikbaar.

  • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA;
  • De werkzaamheden zijn zowel binnen als buiten, dit is voor jou geen probleem.

Xella is gevestigd in Meppel. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van cellenbetonblokken die voornamelijk in de bouw gebruikt worden. De merken die zij produceren zijn Silka kalkzandsteen Ytong en Hebel cellenbeton en Multipor minerale isolatieplanten.

Jij gaat in deze functie aan de slag op de afdeling pakketeren in de twee ploegen. Op deze afdeling worden pallets met cellenbetonblokken verpakt in plastic en weggezet voor opslag.

Het betreft een fulltime functie in de 2 ploegendienst. Je ontvangt eerst een tijdelijk contract met kans op verlenging of een vast contract.

  • Het salaris dat je gaat verdienen is €13,60 bruto per uur (dit is zonder toeslagen);
  • Hier komt nog een ploegentoeslag overheen van 12%
  • Reiskosten worden vergoed conform CAO;
  • Je bouwt tot 25 vakantiedagen op per jaar;
  • En je ontvangt 8% vakantiegeld.