Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Inpakmedewerker

Start People Groningen XL

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0058950

Wil jij per direct parttime aan de slag en ben je voor minimaal 3 dagen beschikbaar? Ben jij daarbij opzoek naar een leuke en afwisselende baan in de productie? Word dan inpakmedewerker bij Enitor Extrusion in Buitenpost! Als inpakmedewerker heb jij de volgende werkzaamheden:

  • Het inpakken van verschillende kunststof profielen van 4 tot 6 lijnen tegelijkertijd;
  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles;
  • Het schoonhouden van de productieomgeving.

Het dienstrooster loopt van maandag t/m zondag en de werktijden zijn van 6:00 tot 14:00, 14:00 tot 22:00 en 22:00 tot 6:00. Elke maandag wordt er een planning gemaakt voor de week erop. Op basis van jouw beschikbaarheid word jij ingepland.

Als wij denken aan een nieuwe inpakker dan denken wij aan iemand die een echte teamplayer is. Onze nieuwe collega houdt van aanpakken en kan goed multitasken. Daarnaast is het belangrijk dat jij wilt werken in een vijf ploegenrooster en in de weekenden. Ervaring is niet vereist, maar wel een pré. Jij bent dé persoon die wij zoeken als jij:

  • Per direct beschikbaar bent voor minimaal 3 dagen per week, waarvan één dag in het weekend;
  • Wilt werken in een 5-ploegencyclus;
  • 18 jaar of ouder bent.

Als het gaat om de productie van op maat gemaakte kunststofprofielen is Enitor Primo in Buitenpost de meest invloedrijkste fabriek voor klanten in Nederland maar ook daar buiten. Het familiebedrijf is opgericht in 1956. Dit familiegevoel uit zich in een goede en leuke saamhorige werksfeer met daarbij een team van hardwerkende medewerkers. Wie wil daar nu geen onderdeel van uitmaken?

Enitor levert hun producten aan verschillende klanten en branches. Een product wat je dagelijks tegen komt zijn de prijskaarthouders in de supermark. Een ander voorbeeld zijn de afdekpanelen voor zwembaden. De locatie in Buitenpost is gemakkelijk te bereiken vanuit Leeuwarden, Groningen en Drachten. Kom je met de auto? Geen enkel probleem want er is voldoende parkeergelegenheid. In verband met de ochtenddienst is het niet mogelijk met openbaar vervoer te komen.

Naast een leuke en diverse baan waar jij als inpakker veel verantwoordelijkheden krijgt bieden wij het volgende:

  • Een salaris van €12,87 bruto per uur;
  • Een ploegentoeslag van 29,5% voor ieder gewerkt uur;
  • Een parttime functie en bij goed functioneren een vast dienstverband;
  • Reiskosten vergoeding van €0,13ct per kilometer, tot max 65 kilometer enkele reis;

Wil jij aan de slag als inpakmedewerker bij Enitor Extrusion in Buitenpost? Stuur dan je cv en motivatie naar ons via van de sollicitatiebutton. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Jordi Wiersma via 050-3694310.

Sollicitatieprocedure:
1. Nadat jij hebt gesolliciteerd neemt Jordi binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op.
2. Na een telefonisch gesprek, waarin je ervaring en motivatie wordt besproken, ontvang jij een capaciteitentest per email.
3. Jij hebt de capaciteitentest behaald en wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en rondleiding.
4. Het sollicitatiegesprek is goed verlopen: jij mag aan de slag bij Enitor Extrusion.