Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Inpakmedewerker

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0060683

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Wil jij werken als productiemedewerker op basis van je beschikbaarheid? Ga dan aan de slag bij de Koninklijke Peijnenburg in Sintjohannesga!

Als inpakker bij Peijnenburg kun je de volgende werkzaamheden verwachten: het verpakken van koeken, het uitvoeren van kwaliteitscontroles, verhelpen van kleine storingen aan de machines en het schoonhouden van de productieruimte waar je werkzaam bent.

Er wordt bij Peijnenburg gewerkt in een 3-ploegensysteem. De werktijden zijn:

 • Vroege dienst van 07:00 tot 15:30;
 • Late dienst van 15:30 tot 00:00;
 • Nachtdienst van 00:00 tot 07:00.

Je wordt op basis van je beschikbaarheid ingepland. Jouw beschikbaarheid kun je eenvoudig doorgeven via een portaal. Wil jij snel starten met een nieuwe baan en de aankomende weken (extra) bijverdienen? Solliciteer dan nu op deze functie!

Je bent een aanpakker, je bent graag aan het werk met je handen en je wilt in verschillende ploegen werken. Voor de functie als inpakker bij Peijnenburg wordt het volgende van jou verwacht:

 • Je hebt een beschikbaarheid van minimaal 3 dagen per week;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Je staat open voor wisselende werktijden;
 • Je bent beschikbaar op korte termijn.

Koninklijke Peijnenburg bestaat inmiddels 135 jaar en is onderdeel van Lotus Bakeries NV. Peijnenburg staat bekend om haar ontbijtkoeken. Maar het bedrijf verpakt ook andere luxe koeken, zoals: Lotus, Snelle Jelle, Echte Enkhuizer en Wieger Ketellapper. Peijenburg zit gevestigd op drie plaatsen in Nederland, waarvan één in Sintjohannesga. Het dorpje Sintjohannesga is gelegen tussen Heerenveen en Joure en is ook goed te bereiken vanaf Leeuwarden, Sneek en/of Drachten.

Elke vrijdag wordt jou harde werk beloond met ontbijtkoeken die je mee mag nemen naar huis. Zo kun je je familie, vrienden en jezelf blij maken met de heerlijke ontbijtkoeken van Peijnenburg.

Je ontvangt een oproepcontract voor onbepaalde tijd, daarnaast kun jij zowel parttime als fulltime aan de slag op basis van jouw beschikbaarheid. Verder kun je het volgende verwachten:

 • Een mooi bruto uurloon van €12,32;
 • Een loonsverhoging naar €13,74 na 26 weken;
 • Een ploegentoeslag van 38% tussen 18:00 en 06:30;
 • Verschillende trainingen voor onder andere je HACCP (hygiëne certificaat).

Heb je interesse in deze functie? Aarzel niet en solliciteer direct of neem contact op met Anne Marije Hoekstra; bereikbaar via peijnenburg.sintjohannesga@startpeople.nl of 058-2983400.