Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Inpakmedewerker

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0068898

Wil jij een fulltime baan? Houd jij van structuur en wil jij werken in een schone werkomgeving? En ben jij op zoek naar een waardevolle baan waarbij je écht jouw steentje bij kunt dragen? Word dan inpakmedewerker bij Sharp!

Bij Sharp Packaging Solutions in Heerenveen ben jij als inpakmedewerker verantwoordelijk voor het verpakken van medicijnen; een belangrijke baan, omdat jij bijdraagt aan de gezondheid van patiënten. Samen met jouw collega’s sta jij aan de productielijn en zorg jij ervoor dat het verpakkingsproces soepel verloopt. Jij zorgt ervoor dat er aan de kwaliteitseisen voldaan wordt. Bovendien voer jij controles uit en zorg jij ervoor dat de werkvloer hygiënisch en veilig blijft.

Kortom, als inpakmedewerker zijn dit de veelvoorkomende werkzaamheden:

 • Het machinaal en handmatig verpakken van medicijnen;
 • Het regelmatig uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakkingen;
 • Ervoor zorgen dat je werkplek hygiënisch en veilig blijft;
 • Documentatie bijhouden gedurende het verpakkingsproces.

Jij hebt oog voor kwaliteit, je vindt het fijn om in een schone omgeving te werken en je bent nauwkeurig. Het werken volgens bepaalde regels vind jij een uitdaging.

Wij verwachten het volgende van jou:

 • Jij wilt van maandag t/m vrijdag fulltime aan het werk;
 • Jij hebt ervaring als productiemedewerker/inpakmedewerker of in een soortgelijke functie;
 • Jij beschikt over eigen vervoer of woont in (de buurt van) Heerenveen, Sharp is namelijk niet bereikbaar met het OV;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend, dit is noodzakelijk zodat jij de documentatie moeiteloos kunt verwerken.

Sharp is een internationaal farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie en het verpakken van geneesmiddelen. Sharp is onderdeel van Packaging Group, en levert wereldwijd verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie.

De productielocatie in Nederland zit gevestigd in Heerenveen. Sharp houdt zich bezig met het verpakkingsproces van medicijnen. Er wordt gewerkt in een cleanroom, waar momenteel 5 lange productielijnen staan. Elke lijn heeft zijn eigen product, bijvoorbeeld vloeibare medicatie in de vorm van ampullen.

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.” Bij Sharp houden ze van directe communicatie; zij zeggen waar het op staat en verwachten dit ook van jou. Je werkt samen met jouw team om de kwaliteit te waarborgen, zodat er wereldwijd zoveel mogelijk patiënten geholpen kunnen worden. Er wordt gewerkt volgens GMP regels; bij Sharp staat kwaliteit, hygiëne en veiligheid voorop.

Heerenveen is met eigen vervoer goed bereikbaar vanuit de regio Leeuwarden, Drachten, Meppel, Emmeloord, Steenwijk en Sneek.

Jij krijgt een fulltime baan aangeboden (40 uur) voor langere tijd in de 2-ploegendienst. Je ontvangt eerst een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract in de toekomst. Deze organisatie biedt mooie doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld tot operator of een leidinggevende rol.

Maar dat is niet alles:

 • Je ontvangt een bruto maandsalaris van € 2090 inclusief ploegentoeslag (dit is €12,05 per uur);
 • Moet je een stukje rijden? Dan heb je recht op reiskostenvergoeding tot max. €30 per week;
 • Gedurende jouw dienstverband bouw je vakantiedagen en vakantiegeld op om uit te laten keren;
 • Je komt terecht in een farmaceutische organisatie waarbij jij bijdraagt aan een belangrijk proces, met volop doorgroeimogelijkheden!

Is dit dé baan voor jou? En sta je te popelen om te beginnen? Solliciteer dan direct!

Wil jij meer informatie over deze baan? Wij zijn bereikbaar via sharp@startpeople.nl of 058 2983400.