Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Inpakmedewerker parttime

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Sintjohannesga
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0023987

Peijnenburg is al 130 jaar een begrip op de ontbijttafel. Dit is jou kans om deel uit te maken van de ontbijtkoekspecialist! Ga vanaf nu met plezier naar je werk want van happen word je happie!

Jij bent als inpakmedewerker medeverantwoordelijk voor het verpakken van de koeken die uit het ambachtelijke bakproces later door de klant gegeten worden. Naast het verpakken voer je tussentijds (kwaliteit) controles uit. Het productieteam van Peijnenburg is een enthousiast en hard werkend team die bereid is om elkaar waar nodig te helpen.
Kortom als inpakmedewerker:

  • Verpak jij de verschillende koeken netjes
  • Voer jij (kwaliteit) controles uit
  • Houd jij je werkplek schoon
  • Verhelp jij kleine storingen aan de machines

Jij bent flexibel inzetbaar in een 3-ploegensysteem en je bent op korte termijn beschikbaar. Tevens heb jij een scherp oog voor hygiëne en veiligheid. Jij bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar en staat open voor alle tijden in het systeem
Verder:

  • Beheers jij de Nederlandse taal
  • Heb jij ervaring met productiewerk (in de voedingsmiddelen is een pre)

Koninklijke Peijnenburg is onderdeel van Lotus Bakeries NV. In 1960 bracht Peijnenburg als eerste voorgesneden koek op de markt. In 2003 introduceerde Koninklijke Peijnenburg de tv commercial ‘Happen Naar Peijnenburg’, wat nog altijd bij veel mensen op het netvlies staat gebrand. Mensen denken bij Peijnenburg vaak aan ontbijtkoek, maar Peijnenburg brengt veel meer voort dan de ontbijtkoek. Voorbeelden hiervan zijn: Wieger Ketellapper, Snelle Jelle, Lotus en Echte Enkhuizer. Peijnenburg is op 3 plekken gevestigd in Nederland, waaronder één in Sintjohannesga. Sintjohannesga is gelegen tussen Heerenveen en Joure. Daarnaast is deze vestiging prima bereikbaar vanaf Drachten, Leeuwarden en Sneek.

Vind jij ontbijtkoek ook zo lekker! Dan heb jij geluk want bij Peijnenburg word een goede inzet beloond doordat jij iedere vrijdag overheerlijke ontbijtkoeken mee naar huis mag nemen! Dan smul niet alleen jij, maar ook je vrienden en/of familie!

Elke vrijdag maken wij de planning voor de volgende week. Dit doen wij op basis van de beschikbaarheid die jij door geeft en de aanvragen die wij binnen krijgen van Peijnenburg. Het is belangrijk dat jij een volledige werkdag beschikbaar bent en voor verschillende diensten open staat. Peijnenburg kent namelijk 3-ploegen binnen haar organisatie. De werktijden zijn van 7:00-15:30, 15:30 tot 00:00 en 00:00 tot 7:00. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Partime werken is mogelijk.

Als inpakmedewerker heb jij:

  • Een contract voor bepaalde tijd op basis van 0-uur;
  • Een Salaris van € 12,06 per uur;
  • Ploegentoeslag tussen 18:00 en 06:30 van 38%;
  • Certificering voor HACCP, allergenen en Food defense;