Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Inpakmedewerker parttime

Start People Groningen XL

Standplaats
Buitenpost
Opleiding
HBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0063084

Zoek jij en baan dat aangepast is op jouw leven? Ben jij op zoek naar productiewerk en wil jij per direct aan de slag? Word dan productiemedewerker bij Enitor Extrusion!

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het inpakken van verschillende kunststofprofielen. Jij zorgt ervoor dat elk profiel verpakt word volgens de inpakmethode van de productielijn en voert steekproefsgewijs kwaliteitscontroles uit. Dit doe jij voor 4 tot 6 lijnen tegelijkertijd. Een functie waarbij je geen moment stil zit.

Jij bent de persoon die wij zoeken, zodra jij:

  • per direct beschikbaar bent voor minimaal 3 dagen per week;
  • wilt werken in een 5-ploegencyclus;
  • ervaring hebt als productiemedewerker (pré);
  • bent 18 jaar of ouder.

Enitor Extrusion in Buitenpost is sinds 1956 een ware pionier als het gaat om extrusie van kunststofprofielen. Zij produceren op maat gemaakte kunststofprofielen voor de industrie, bouwsector, klimaatbranche, deurenbranche, kassenbouw, waterbehandeling, meubelbranche, retail en display branche.

Daarbij is innovatief vermogen en inventiviteit de drijvende kracht achter hun succes. Betrouwbaarheid en maatwerk staan bij Enitor altijd centraal. De toepassingen zijn ook eindeloos, zoals verpakkingsprofielen, constructietoepassingen, filterkasten, biologisch afbreekbare componenten etc.

Omdat de mogelijkheden met kunststofprofielen eindeloos zijn betekent dit dat jij als inpakker bij Enitor vele verschillende producten zult inpakken. Aan de hand van wensen en mogelijkheden zul jij bij verschillende lijnen kunnen worden ingepland en hierdoor zoveel mogelijk focussen op een zelfde soort product.

  • Een salaris van € 12,87 per uur excl. ploegentoeslag;
  • Ploegentoeslag van 29,5%;
  • Een tijdelijk contract met een functie waarbij je fulltime en partime kan werken (op oproepbasis);
  • Reiskostenvergoeding van € 0,13 per kilometer.

Elke maandag maken wij de planning voor de volgende week, dit doen wij op basis van de beschikbaarheid die jij doorgeeft. Hierbij is het belangrijk dat jij een volledige werkdag beschikbaar bent. De tijden zijn van 6:00-14:00, 14:00-22:00 en 22:00-6:00. Aangezien Enitor Extrusion werkt in een 5-ploegencyclus is de fabriek 24/7 geopend. Het is dus belangrijk dat je niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Woon je bijvoorbeeld in Groningen of Leeuwarden en heb je geen eigen vervoer? Dan is het niet mogelijk bij Enitor te werken als inpakmedewerker.

Heb jij interesse? Solliciteer dan direct! of neem bij vragen contact op via 050-3694310, of mail naar Enitor@startpeople.nl