Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Inpakmedewerker Wasserij

Start People Utrecht XL

Standplaats
Nijkerk
Opleiding
Havo
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0013625

Ben je op zoek naar een fulltime baan waar je alleen dagdiensten moet draaien? Hou jij van de geur van schone was? Dan hebben wij een baan voor jou!

Wij zijn op zoek naar inpakmedewerkers die de schoone was bij Cleanlease Nijkerk gaan inpakken. Op de afdeling inpak ga jij samen met je gezellige collega's aan de hand van een pakbon orders verzendklaar maken.
Hoe ga je dit doen? Eerst ga je de pakbon goed doorlezen. Het is belangrijk dat je goed Nederlands kan lezen. Dan ga je alle was verzamelen in de juiste karren. Als het klaar is ga je nog eens controleren of jij de juiste schone was verzameld hebt. Als laatste maak je de karren gereed om retour te zenden naar de klanten van Cleanlease.

Jij bent iemand die van aanpakken houdt. Jij bent dagelijks van maandag tot met vrijdag vanaf 07:30- 16:30 beschikbaar. Verder het is belagrijk dat je fyskiek op orde bent omdat kan voorkomen dat je de hele dag moet staan. Jij kunt goed Nederlands lezen aangezien dat je de hele dag met pakbonnen bezig bent. Jij woont bent woonachtig in Nijkerk of jij hebt je eigen vervoer om naar Cleanlease te kunnen komen. Let op! De locatie is moeilijk te bereiken met openbaar vervoer.

CleanLease, opgericht in 1987, is in Nederland en België toonaangevend op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging.Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Vanuit locaties in Nederland en België zorgen ruim 2.600 medewerkers er dagelijks voor, dat bed- en badgoed en kleding van onze klanten tijdig wordt opgehaald, gesorteerd, met moderne wassystemen wordt gereinigd en exact op het juiste moment wordt teruggeleverd. Ons bedrijf heeft een omzet van circa 200 miljoen euro en is daarmee marktleider in de segmenten waar het actief is.

Dat is niet mogelijk zonder onze mensen. Daarom zorgen wij goed voor onze medewerkers, bijvoorbeeld door goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling te bieden. Word jij onze nieuwe collega? Hier vind je de laatste vacatures.

  • Wij bieden jou vast werk aan voor langere tijd.
  • Contract voor bepaalde tijd
  • Het uurloon is €10,61/ uur
  • 8,33% vakantiegeld
  • Reiskosten vegoeding van € 0,14 per km (met een maximum van 30 km enkel reis)
  • Toegang tot online leerplatform GoodHabitz!

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct!