Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Installateur (Licht & Armaturen)

Start People Recruitment Center Zuid

Standplaats
Oosterhout
Opleiding
Overig
Vakgebied
Installatietechniek
Vacaturenummer
1AV0006785

Je gaat op eigen vervoer en radio aan lekker op weg naar klanten. Hierbij vervoer je armaturen en pak deze uit bij de klant. Vervolgens ga je de verlichting assembleren. Indien nodig zul je deze ook monteren op de juiste plaats. Daarbij zorg je dat de juiste energie labels geplaatst zijn. Daarna plaats je de lichtbron in de armatuur en ruim je netjes je werkplek op.

  • Jij beschikt over een rijbewijs (B) en eigen vervoer;
  • Je werkt graag op afwisselende locaties;
  • Je bent bereid om lange dagen te werken;
  • Enige technische kennis is mooi meegenomen;
  • Bereid zijn om in hotels te overnachten vanwege afleggen van grote afstanden. Deze worden volledig verzorgd door EGLO;
  • In het bezit zijn van werkschoenen met stalen neuzen.

EGLO is een snelgroeiende producent en leverancier van consumentenverlichting. Inmiddels is de EGLO groep de Europese nummer 1. De EGLO groep vertegenwoordigt een omzet van meer dan 500 miljoen euro. Vanuit het moderne Sales en Distributie Centrum in Oosterhout (NB) worden op innovatieve wijze onze klanten in de Benelux, Scandinavië, Verenigd Koninkrijk en Ierland voorzien van armaturen en lichtbronnen. Voor de landelijke ombouwen van de verlichting schappen bij een grote DHZ keten in Nederland, zijn wij op zoek naar technische lichtmonteurs.

Wij bieden jou een ontzettend leuke parttime functie met tijdelijk dienstverband bij een maatschappelijk verantwoorde onderneming die haar medewerkers een prettige werkomgeving aanbiedt. Als merchandiser op oproepbasis ontvang je een uurloon (middels declaratie) en een reiskostenvergoeding voor gemaakte zakelijke kilometers met eigen vervoer.
Tevens personeelskortingen op aankopen, trainingen, fitplan, stoelmassage, vrijdagmiddagborrel, etc.