Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Intercedent

Start People Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0033641

Wil jij werken in een ambitieus team en zie jij overal kansen? Vind jij het leuk om tussen het harde werken door gezellig met het team te gaan lunchen? Wil jij samen met jouw team ervoor zorgen dat jij het gezicht namens Start People in de regio wordt? Wil jij jouw eigen klantenportefeuille opbouwen en uitbreiden en daar de goede profielen voor recruiten? Is het antwoord op al deze vragen ja? Dan verwelkomen wij jou graag als nieuwe collega!

Als intercedent bij Start People Rotterdam is elke dag anders, maar uiteraard start jij jouw dag eerst met een gezellig gesprek met je collega’s onder het genot van een kop koffie of thee.

Jij houdt van uitdaging in je werk, want een functie zonder uitdagingen is toch saai?! Je doet accountmanagement en pleegt acquisitie op verschillende bedrijven binnen het MKB. Hierbij kun je denken aan kleinere organisaties en middelgrote werkgevers. Klinkt goed toch? Jij bent de vertegenwoordiger van Start People Rotterdam en iedereen wil zakendoen met jou omdat jij je zaakjes goed voor elkaar hebt en je afspraken nakomt!

Je werft en selecteert kandidaten die jij benadert via verschillende kanalen. Hierbij kun je denken aan: LinkedIn, Indeed, de Nationale vacaturebank, Facebook en Instagram. Wellicht ken je zelf al kandidaten uit je eigen netwerk die je kan voorstellen. Ook voer je intakegesprekken met kandidaten die jij hebt gesproken. Aan de hand van deze gesprekken besluit jij om de kandidaat wel of niet voor te stellen bij je opdrachtgever. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de complete afhandeling van het inplannen van sollicitatiegesprekken bij je opdrachtgever tot het plaatsingsgesprek met jouw kandidaat die mag starten. Ook maak jij alles contractueel in orde en onderhoud jij contacten met je kandidaat tijdens zijn nieuwe baan. Jij gaat werven voor uiteenlopende functies in diverse branches. Daarbij heb jij de mogelijkheid om je eigen branche en kandidaten portefeuille aan te boren.

En toen zat je werkdag er weer op! Tot morgen!

 • Je beschikt over HBO werk-en-denkniveau;
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring binnen een commerciële omgeving waarin jij ook zakelijk klantcontact hebt gehad;
 • Je beschikt over enthousiasme, flair, daadkracht en een commerciële drive;
 • Je hebt een rijbewijs B;
 • Je bent fulltime inzetbaar.

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin gewerkt wordt. Alle intercedenten tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een kandidaat is die op zoek is naar een geschikte baan of een werkgever die op zoek is naar een geschikte kandidaat. Wij zijn er trots op dat we deze match al ruim 40 jaar maken! Met z’n allen werken we keihard om alle doelen te bereiken, maar worden successen ook ruimschoots gevierd.

MKB Rotterdam heeft een breed pallet aan klanten en kandidaten. We denken inhoudelijk mee en weten precies wat er speelt. We treden op als ervaren gesprekspartners met de juiste expertise. Met jouw hoge gunfactor zorg jij ervoor dat je bij potentiële relaties aan tafel komt. Het uitbreiden van je klantenportefeuille is jou op het lijf geschreven. Gezamenlijk weten wij kansen te benutten en zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. We streven naar een juiste balans tussen werk en plezier. Het komt dan ook regelmatig voor dat tussen de werkafspraken door, we gezellig een hapje eten, ons glas heffen of een overwinningsdansje doen. Een team waar ambitie de hoofdrol speelt, in een informele sfeer. Waar tevens jouw talenten centraal staan.

Wil jij onderdeel uitmaken van dit team of meer informatie krijgen? Neem dan contact op de met Jilly Felicia, vestigingsmanager, via 06-39764770

 • Een marktconform salaris;
 • De ruimte om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een fulltime werkweek van 40 uur met een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een kwartaal bonusregeling;
 • Een persoonlijk budget van 6% boven op je maandsalaris;
 • Je krijgt de vrijheid om de functie vorm te geven naar eigen inzicht.