Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Intercedent

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Lichtenvoorde
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0037927

Wil jij werkzoekenden blij maken met een nieuwe baan? Wil jij onze opdrachtgevers helpen in de zoektocht naar nieuwe collega’s? En heb jij ook de commerciële drive en lef om nieuwe opdrachtgevers voor Start People te acquireren? Is het antwoord op deze vragen ja? Dan komen wij erg graag in contact met jou! Als Intercedent bij Start People is elke dag anders, Je komt te werken voor het cluster Lichtenvoorde / Doetinchem.

Jij houdt van uitdaging in je werk, want een functie zonder uitdagingen is toch saai? Je werkt met verschillende opdrachtgevers in het MKB segment. Jij bent de vertegenwoordiger van Start People en iedereen wil zaken doen met jou omdat jij vooral jezelf bent! Je werft en selecteert kandidaten die jij benadert via verschillende kanalen. Hierbij kun je denken aan: LinkedIn, Indeed, de Nationale Vacaturebank, Facebook en Instagram. Na het sollicitatiegesprek met jouw kandidaat, ga jij er alles aan doen om jouw kandidaat een passende vacatures voor te leggen. Hiervoor maak je gebruik van de vacatures die wij open hebben staan maar ook ga je proactief werkgevers benaderen om jouw kandidaat onder de aandacht te brengen, want jij doet er alles aan om jouw werkzoekende blij te maken met een nieuwe baan! Om de mogelijkheden voor onze werkzoekenden en werkenden te vergroten, ga je als intercedent tevens op zoek naar nieuwe potentiële werkgevers in de regio Lichtenvoorde / Doetinchem. Dit doe je door middel van acquisitie bellen en bezoeken.
Bij de functie Intercedent horen ook administratieve taken. Hierbij moet je denken aan het schrijven van vacatureteksten, contracten maken, offertes schrijven, mailingen opstellen en natuurlijk CV's opmaken en een passend voorstelprofiel schrijven om je kandidaat bij een werkgever in een sollicitatieprocedure te brengen.

Je komt in een ontzettend leuk team te werken. Wij zijn een relatief jong team van twintigers en dertigers met heel wat jaren uitzendervaring. Hard werken spreekt voor zich maar er is ook veel ruimte voor plezier. Ook zal je ervaren dat wij allemaal erg behulpzaam zijn om je zo snel mogelijk up and running te krijgen. Het team is ambitieus, gedreven en de werksfeer is top.

Natuurlijk ben jij gewoon je unieke zelf! Maar deze aspecten zouden wij graag bij je willen zien;
Je bent stressbestendig, wel zo belangrijk in deze functie! Ook denk jij out of the box en ben je ondernemed. And last but not least, ben jij geen twijfelaar of langzame beslisser. Je houdt er van om te leren en streeft naar het beste resultaat van jezelf!
Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Een rijbewijs B is een grote pré

Wie zijn wij? Start People. Dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar. Zoals we ook op andere plekken naar verbindingen zoeken en die ook vinden. Tussen onze menselijke benadering en de digitale oplossingen waarmee we sneller en slimmer kunnen werken, bijvoorbeeld. Tussen de gebaande en de ongebaande paden. Tussen commercieel succes en oprechte maatschappelijke betrokkenheid. Start People is sinds 1996 onderdeel van USG people. In 2016 wordt USG People onderdeel van Recruit. Daarmee zijn wij nu onderdeel van Recruit Global Staffing. De naam zegt het al: een wereldspeler. Recruit Global Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer 1 te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk: Start People.

Onze vacature is ter uitbreiding van het cluster Lichtenvoorde / Doetinchem.
In verband met de situatie omtrent het corona virus werken wij nu thuis en willen wij gaan uitbreiden wanneer we weer langzaam naar het nieuwe normaal terug gaan. Wij hopen daarbij op april maar dit is natuurlijk nog niet zeker te zeggen. Indien wij dan nog steeds thuis werken en jij bent DE kandidaat? Dan gaan we in overleg hoe we dit gaan aanvliegen. We willen je namelijk wel de juiste begeleiding en inwerkperiode bieden en daar zal dan een passende oplossing voor gevonden worden.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime werkweek van 40 uur
 • Gedreven en ervaren collega's in je team die naast hard werken de plezier er in houden.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je relevante werkervaring tussen de €2026 en €2300 bruto per maand.
 • Je komt in vaste dienst bij Start People, met een contract voor bepaalde tijd
 • Salarisgroei op basis van functioneren en bij promotie
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de organisatie, een leuk bedrag uitbetaald krijgt
 • Interne opleidingen/workshops en online trainingen, ontwikkeling is the key to success
 • Een persoonlijk budget van 6% bovenop je maandsalaris
 • Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit persoonlijke budget waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoding van je sportabonnement
 • Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken