Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Intercedent

Start People Algemeen

Standplaats
Leerdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0063849

Net afgestudeerd óf al ervaring en op zoek naar een vervolgstap? Wij zoeken een intercedent voor onze Start People vestiging in Leerdam.

Hoe ziet je dag eruit?
Als intercedent ben jij multi-inzetbaar, je gaat je bezig houden met recruitment, HR en de planning van onze flexkrachten bij onze klant Friesland Campina. Het woord ‘samen’ is typerend voor ons team en daarmee ook voor jouw rol als intercedent. Je werkt voor de locatie Leerdam, dit kan in de toekomst nog uitgebreid worden. Dit betekent dat je een lekker afwisselende week hebt waarbij je op de verschillende locaties kan werken maar ook thuis aan de slag is zeker een optie.

Als intercedent ben jij voornamelijk bezig met het plannen van flexkrachten op de openstaande diensten. Daarnaast ben je ook bezig met recruitment, waarin jij zelf op zoek gaat naar de juiste kandidaten op de openstaande vacatures bij de klanten. Tenslotte verricht jij personeelsadministratie rondom onze flexkrachten en voer jij gesprekken met flexkrachten. Ten aanzien van gespreksvoering met flexkrachten gaat het om verzuimgesprekken en voortgangsgesprekken. De administratieve taken bestaan voornamelijk uit het opmaken van contracten, plaatsingen in het systeem zetten en mutaties doorvoeren in het systeem.

 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent een échte doorzetter;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent goed in puzzelen en gaat geen uitdaging uit de weg;
 • Snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden is voor jou geen probleem;
 • Je kan goed zelfstandig werken;
 • Je bent communicatief vaardig, kan goed met verschillende type personen schakelen;
 • Je bent 40 uur beschikbaar (fulltime)

Je komt te werken als intercedent voor het Start People account van FrieslandCampina. Je werkt voor het team op de locatie in Leerdam.
Samen met het team ga jij je inzetten om het beste personeel voor onze klant te vinden, iedere dag weer! Uitdagend, vernieuwend en dynamisch: dat is werken bij Start People! Wij vinden dat werk waarde creëert voor iedereen. Dus ook voor jou! Daarom bieden wij je een uitgebreid inwerkprogramma én uitstekende begeleiding. Gedurende de eerste 3 maanden volg je onze basisopleiding die heel interactief is. Daarnaast zelfstudie via e-learning, meekijken in de praktijk, zelf doen en coaching. Mocht jij al ervaring hebben? Dan wordt er een inwerktraject op maat gemaakt, precies naar jouw behoefte.

 • Een salaris tussen €2100 en €2800 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring;
 • 20 Vakantiedagen en de mogelijkheid extra dagen bij te kopen met je Persoonlijk Budget;
 • Je ontvangt een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Je kunt zelf kiezen waaraan je dit wilt uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
 • Bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van de regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kan krijgen;
 • Een uitstekende reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Een contract voor in eerste instantie bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!
 • Laptop en telefoon van de zaak.