Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Intercedent

Start People Roermond XL

Standplaats
Herkenbosch
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0068544

Op zoek naar een uitdagende, allround functie in de wereld van HR ? Wij zoeken een gedreven collega die zich samen met ons mag verdiepen in het uitzendproces binnen een grote logistieke dienstverlener. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan snel onze uitgebreide vacaturetekst.
Elke dag op zoek gaan naar de beste match tussen klant en kandidaat. Dat is één van de vele taken waar jij als inhouse intercedent voor verantwoordelijk bent. Als mensen-mens vind jij het fantastisch om dagelijks met collega's, uitzendkrachten en klanten te schakelen en om commerciële kansen direct te benutten.
De uitdaging stopt daar niet! Want wij willen als vestiging van beter, naar best. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Zie jij kansen liggen en vind jij het een uitdaging om samen met dit team verder te groeien? Dan willen wij bij Start People maar één ding zeggen; Welkom in het team!
Hoe ziet je werkdag er ongeveer uit? Na een kort, gezamenlijk werkoverleg, onder het genot van een kopje koffie:

 • Start je met de werving naar geschikte kandidaten voor onze klant UPS SCS (voor de locaties Venlo en Herkenbosch);
 • Je selecteert de beste kandidaten uit de markt, voert intakegesprekken en stelt de juiste kandidaat voor aan de klant.
 • Je schrijft creatieve vacatureteksten waarbij jij je kunt verplaatsen in de juiste doelgroep
 • Zorgt voor een up-to-date kandidatenbestand die goed aansluit op de behoeftes in de markt en bent de concurrent altijd een stapje voor;
 • Houd jij nauw contact met je klanten en wil jij hun verwachtingen altijd overtreffen;
 • Zorg je voor een goede afhandeling van alle bijkomende administratie als een kandidaat geplaatst wordt en onderhoudt contacten met de uitzendkrachten;
 • Zoekt en geeft antwoord op HR gerelateerde vraagstukken;
 • Weet jij elke dag weer opnieuw de juiste prioriteiten te stellen

De standplaats van deze vacature zal zijn in Roermond en Venlo

Als inhouse intercedent is het belangrijk dat jij enthousiast, ondernemend en vooral nieuwsgierig bent. Jij hebt interesse in wat de klant doet, maar ook in wat de kandidaat motiveert waarbij je de doelstellingen vanuit onze organisatie niet uit het oog verliest.
Onze ideale collega herkent zichtzelf in onderstaande:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau, jij weet goed te schakelen tussen verschillende niveaus waarmee jij mee te maken krijgt;
 • Ervaring als intercedent, HR medewerker of een andere soortgelijke functie is een must om jou sollicitatie in behandeling te kunnen nemen.
 • In het bezit van een B rijbewijs en een auto zodat jij op elk moment van de dag de mogelijkheid hebt om bij jouw klant langs te gaan;
 • Je bent parttime of fulltime beschikbaar ( 32 - 40 uur per week ), waarbij onze werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur liggen.
 • De vestiging waar je komt te werken is Venlo
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel spreken als schrijven)
 • Tevens is het mooi meegenomen als je ook nog Duitse spreekt!
 • Goede communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen, jij bent het visitekaartje voor Start People.
  Natuurlijk ben jij gewoon je unieke zelf, want dat vinden wij het allerbelangrijkste! Maar als je ondernemend bent, gemakkelijk communiceert, “out of the box” kunt denken en weet vol te houden, ook op momenten dat resultaat wat moeilijker te behalen valt, dan past dit werk helemaal bij jou.

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin gewerkt wordt. Alle intercedenten tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een kandidaat is die op zoek is naar een geschikte baan of een werkgever die op zoek is naar een geschikte kandidaat. Wij zijn er trots op dat we deze match al ruim 40 jaar maken! Met z’n allen werken we keihard om alle doelen te bereiken, maar worden successen ook ruimschoots gevierd.

Als inhouse intercedent bij Start People Roermond XL voer jij je werkzaamheden uit vanuit je eigen kracht en daar wordt in geïnvesteerd. Dit door middel van een uitgebreid inwerkprogramma waardoor jij vanaf dag één al precies weet wat jou te wachten staat. Wanneer jij dit hebt afgerond, blijven de mogelijkheden voor het volgen van opleidingen eindeloos. Het volgende doel? Een traject afronden waarin jij bijvoorbeeld wordt opgeleid tot senior of specialistisch intercedent. We kijken continue waar jouw behoefte ligt en hoe wij daar als organisatie aan kunnen bijdragen!

Wat bieden wij jou?
Als intercedent krijg jij bij Start People een uitdagende baan met gedreven collega’s en is persoonlijke groei gegarandeerd. Geen dag is hetzelfde en ‘the sky is the limit’ !
Start People is jou dankbaar en daarom krijg jij hiervoor het volgende terug:

 • Een baan voor 32 of 40 uur per week;
 • Een startsalaris tussen de €2147,- en €2800,- bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring;
 • Na een tijdelijk dienstverband maak jij kans op een vaste aanstelling;
 • Interne opleidingen/workshops en online trainingen via GoodHabitz, want ontwikkeling staat bij ons voorop;
 • Een persoonlijk budget van 6% bovenop je maandsalaris waarbij je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
 • Een kans binnen een informele organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken!