Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Intercedent / Consultant

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
6074000727

Vind jij het een uitdaging om voor een kandidaat een goede match te maken? Deins jij niet terug voor koude acquisitie? Of ben jij een recruiter in hart en nieren en krijg jij een kick van het vinden van de perfecte kandidaat? Dan is dit de baan voor jou!Geen dag hetzelfde. Samen met je collega’s en je vestigingsmanager ben jij het gezicht van Start People in de lokale markt. Dat betekent dat je niet hele dagen op kantoor zit, maar juist veel naar buiten gaat om (potentiële) opdrachtgevers te bezoeken. Als intercedent word je een kijkje in de keuken gegund bij veel verschillende soorten bedrijven. Je kent je klant goed en weet de beste match te maken. Jij vertegenwoordigt Start People en maakt dat opdrachtgevers en uitzendkrachten graag zaken met je doen. Je bent actief in de markt, je weet waar je kansen liggen en benut deze.

Als intercedent ben je de belangrijkste schakel tussen opdrachtgevers en kandidaten. Je werkt in een dynamische omgeving die een beroep doet op jouw flexibiliteit. Op het moment dat die prospect belt met een aanvraag, zorg jij ervoor dat er de volgende ochtend 3 uitzendkrachten klaarstaan. Je durft buiten de gebaande paden te denken en bent creatief in het vinden, werven en selecteren van de juiste kandidaten.

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar commerciële (werk)ervaring
 • In bezit van rijbewijs B en auto (of bereid om deze op termijn aan te schaffen)
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je bent aantoonbaar commercieel succesvol
 • Je hebt een netwerk in de omgeving Enschede/Oldenzaal/Losser/Haaksbergen.
  Competenties
 • Onderhandelen / verkoop sluiten en overtuigingskracht
 • Verkoopgerichtheid en vasthoudendheid (vastbijten, scoringsdrang)
 • Creatief en oplossingsgericht
 • Proactief en marktgericht
 • Ondernemerschap (lef, gretig, gedreven, risico's durven nemen)
 • Communicatief vaardig en representatief.

Werken in de uitzendbranche betekent werken in een commerciële organisatie. Werken bij Start People Enschede betekent dat je commercie bedrijft vanuit een mensgerichte houding: we hechten waarde aan onze relatie met klanten en uitzendkrachten, we hechten waarde aan de relatie met ons eigen personeel. We onderscheiden ons door de wil om ons te verdiepen in degene die tegenover ons zit, om verder te kijken dan een cv lang is. Wij praten niet alleen over omzet, uren en marge, we zorgen er voor dat we dit zelf binnen halen en dat doen we net even anders.

Allereerst bieden wij een ontzettend leuk team met collega's. En dat is belangrijk, want daar breng je een groot deel van je week mee door!Wie zijn wij? Een stel jonge dames met veel humor, gezelligheid en passie. We houden van ons werk maar vinden de sfeer bij ons op kantoor ook nét zo belangrijk. Lekker samen lunchen, op vrijdagmiddag een borrel drinken maar ook keihard nieuwe business binnenhalen en deze successen vieren met elkaar.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Daar ga je geen spijt van krijgen. Naast voldoende vakantiedagen, een marktconform salaris, goede pensioenregeling etc. krijg je een prestatie afhankelijke bonus en een persoonlijk budget! Hier kun je je sportabonnement mee betalen, meedoen aan een fietsplan of extra verlofdagen kopen!

Bij Start People investeren we in onze medewerkers. Wanneer je begint als intercedent volg je meteen een uitgebreide opleiding via de Start People Academy. Je wordt intensief begeleid door jouw manager en gedurende de eerste negen maanden bieden we je elke maand een andere training.

Uiteraard is je vervolgcarrière afhankelijk van jouw ambities en capaciteiten. Als je leidinggevende ambities hebt, kan je binnen onze organisatie doorgroeien naar een functie als senior intercedent en vervolgens naar vestigingsmanager. Wil je je verder ontwikkelen op commercieel gebied dan is er de functie van area sales consultant, met vervolgens doorgroeimogelijkheden naar functies als regionaal salesmanager en nationaal salesmanager. Daarnaast biedt ook het feit dat wij onderdeel uitmaken van USG People uitstekende kansen om je loopbaan voort te zetten.

Ben je geïnteresseerd in werken bij Start People? Wil jij ons topteam in Enschede versterken en zoek jij een vaste baan? Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar mailto:soverbeek@startpeople.nlsoverbeek@startpeople.nl voor meer informatie kun je ook contact opnemen en vragen naar Sanne Overbeek.