Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Intercedent Heerlen XL

Start People Heerlen XL

Standplaats
Heerlen
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0039069

Ben jij klant- en servicegericht? En houd je ervan om verwachtingen van klanten te overtreffen? Dan ben je als Intercedent voor grote klanten helemaal op je plaats.

Geen dag is hetzelfde op de vestiging in Heerlen. Met een ontzettend gezellig en gedreven team weten we al jaren onze klanten op een juiste manier te bedienen en hebben we al ontzettend veel gemotiveerde en enthousiaste werkzoekende aan een passende baan geholpen. Dat heel veel klanten en kandidaten tevreden zijn over onze inzet en dienstverlening, zien we wel terug in onze klanttevredenheid. Daar krijg je echt energie van, de waardering die je iedere dag krijgt van je klant en de kandidaat, op welke manier dan ook.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als intercedent ben je gericht op het onderhouden van de allerbeste relatie met de aan jou toegewezen opdrachtgevers van Start People. Je bent de vaste contactpersoon voor een aantal grote opdrachtgevers, waaronder diverse gemeentes als ook bedrijven in de productie/logistiek. Door dagelijks goed contact te onderhouden met je klanten en zorg te dragen voor de juiste afstemming, geef je invulling aan de gemaakte afspraken: het vinden, werven en selecteren van de juiste flexkrachten voor hun vacatures. Om tot een optimale match te komen, zet je juiste wervingskanalen in en verzorg je uitgebreide intakes met kandidaten.

Soms zijn de omstandigheden hectisch en moet je snel schakelen, maar je blijft oog houden voor de tevredenheid van klanten én flexkrachten. Wanneer flexkrachten bij ons in dienst komen, blijf je nauw bij hen betrokken. Je begeleidt hen in hun loopbaan en bent hun aanspreekpunt op het gebied van personele aangelegenheden. Je volgt de ontwikkelingen bij onze klanten op de voet. Met grote regelmaat ga je op bezoek bij de klant om de dienstverlening nog beter af te stemmen en invulling te geven aan je rol als adviseur op HR gebied. Daarbij ga je in gesprek met leidinggevende van een afdeling om de vacatures door te nemen, het functioneren van de flexkrachten te evalueren, je denkt mee over het verbeteren van processen etc. Ook heb je veel contact met onze flexkrachten op de werklocatie zelf, door het voeren van o.a. functioneringsgesprekken. Daarnaast geef je rondleidingen aan nieuwe potentiële kandidaten, waarbij je ze een inkijkje geeft in de eventuele nieuwe werkomgeving.

Je bent een ondernemende, zelfstandige en enthousiaste persoonlijkheid: daarom krijg je veel ruimte en verantwoordelijkheid in jouw functie als intercedent.

Kortom: wordt jij onze nieuwe collega die samen met ons de vestiging nog succesvoller gaat maken en mede zorg gaat dragen voor een hogere klanttevredenheid?

 • Jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt bij voorkeur al eerder ervaring opgedaan in klantcontact of HR gerelateerde werkzaamheden;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B en auto (of bereid om deze aan te schaffen);
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Eigenschappen die we graag bij je terug zien: communicatief zeer vaardig, flexibel, in staat om goed prioriteiten te stellen, stressbestendig, goed om kunnen met ad hoc situaties, maar bovenal ben je iemand met
  humor en een positieve instelling!

Werk geeft waarde, dat is onze overtuiging.
Werk geeft waarde, voor iedereen. Wat je opleiding of achtergrond ook is. Werk – flexibel of vast – geeft voldoening, vrijheid, welzijn en zelfbewustzijn. Het zorgt voor verbinding tussen mensen, voor een gezonde maatschappij en bloeiende bedrijven.

Wie wij zijn? Start People, dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar. Zoals we ook op andere plekken naar verbindingen zoeken en die ook vinden. Tussen onze menselijke benadering en de digitale oplossingen waarmee we sneller en slimmer kunnen werken, bijvoorbeeld. Tussen de gebaande en de ongebaande paden. Tussen commercieel succes en oprechte maatschappelijke betrokkenheid.

Start People is sinds 1996 onderdeel van USG People. In 2016 wordt USG People onderdeel van Recruit. Daarmee zijn wij nu onderdeel van Recruit Global Staffing. De naam zegt het al: een wereldspeler. Recruit Global Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer 1 te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk: Start People.

Bij Start People werk je vanuit je kracht en daar investeren we graag in. Dat doen we met een uitgebreid inwerkprogramma en een divers aanbod aan opleidingen bij ons eigen USG College.

 • Een fulltime werkweek van 40 uur
 • Je startsalaris bedraagt op fulltime basis tussen € 2.147 en € 2.800 bruto per maand, afhankelijk van je relevante werkervaring.
 • Je komt vast in dienst bij Startpeople, met een contract voor bepaalde tijd
 • Volop kansen tot salarisgroei. Je salaris stijgt jaarlijks op basis van jouw resultaten.
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld:
  extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sport abonnement.
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen.
 • Ambitieus? In ons loopbaanhuis staan alle carrièremogelijkheden, we vertellen jou hier graag meer over!
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!

Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, flexkrachten en onszelf. Uiteraard bieden wij de gezellige vrijdagmiddag borrel, waarbij we de week gezamenlijk afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje!