Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Intercedent | Medi Interim

Start People Medi Interim Amersfoort

Standplaats
Amersfoort
Opleidingsniveau
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
7290000582

Werk jij graag in een enthousiast team waar we samenwerking belangrijk vinden? En Heb jij affiniteit met de zorg- en welzijnssector?

Samen met jouw collega’s ben jij hét gezicht voor onze klanten in het midden van Nederland. Jullie werken elke dag nauw samen om de juiste match te maken. Uiteraard is het belangrijk dat je hiervoor de juiste kandidaten weet te vinden. Hiervoor maak je gebruik van onze kennis en tools, maar staan wij ook open voor jouw creatieve ideeën. Tijdens het intakegesprek met de kandidaat presenteer jij direct een paar organisaties.

Als intercedent bij Start People Medi Interim Amersfoort ben je verantwoordelijk voor het hele proces van recruitment tot en met after-sales. Hierdoor zijn jouw taken erg divers. In de soms chaotische werkomgeving weet jij je hoofd koel te houden.

Kortom; zoek jij een ondernemende baan waarbij je gaat samenwerken met diverse bedrijven in de zorg- en welzijnssector? Ben je nieuwsgierig en heb je een oog voor talent in deze branche? En wil jij graag werken met een team van gemotiveerde en gedreven collega’s? Reageer dan nu!

 • Jij beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring in recruitment is een pré;
 • Je hebt affiniteit met de zorg en welzijn;
 • Eigenschappen die we graag bij je terug zien: overtuigend, proactief, ondernemend, communicatief, flexibel, stressbestendig, nieuwsgierig en representatief;
 • Je bent fulltime beschikbaar, 36 - 40 uur in de week.

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin we werken. Onze mensen tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een flexkracht is op zoek naar geschikt werk of een werkgever op zoek naar een geschikte flexkracht. We zijn er trots op dat we deze verbinding al bijna 40 jaar maken.

Bij Start People werk je vanuit je kracht en daar investeren we graag in. Dat doen we met een uitgebreid inwerkprogramma en een divers aanbod aan opleidingen bij ons eigen Start People College.

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je relevante werkervaring.
 • Een contract voor bepaalde tijd.
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald krijgt.
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen.
 • Ambitieus? In ons loopbaanhuis staan alle carrièremogelijkheden.
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen (tot 15 dagen per jaar), het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement.
 • Laptop;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!
 • Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, flexkrachten en onszelf.

Ben jij diegene die klaar is voor deze uitdaging? Klik dan op de sollicitatie-button om direct te solliciteren. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!
Bellen of mailen kan ook op: 033-4453350 of 5731@startpeople.nl