Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Intercedent Medi Interim

Medi Interim Zuid Holland

Standplaats
Amersfoort
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0063965

Ben je op zoek naar een uitdagende functie voor een langere periode? Ben je net afgestudeerd óf wil je jouw huidige ervaring verbreden? Wil je graag in sneltreinvaart alle ins en outs van het vak van intercedent leren? Lees dan gauw verder!

Voor deze functie als intercedent zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ons team tijdelijk wil komen versterken.

Jouw dag als intercedent begint altijd met een werkoverleg met je collega’s. Tijdens dit overleg bespreken jullie de uitdagingen en prioriteiten voor die dag. Je vindt het leuk om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je bent het aanspreekpunt voor de flexmedewerkers, waarbij je vragen beantwoordt over salarisbetalingen, contractvormen, roosters en nog veel meer. Je zorgt dat de flexmedewerkers tijdig en correct worden ingepland. Ook houd je sollicitatiegesprekken met nieuwe talenten als recruiter. Tenslotte stap je in de rol van administratief medewerker en zorg je dat de administratie goed op orde is. Zo verzorg je bijvoorbeeld arbeidscontracten, de salarisadministratie van de flexmedewerkers en ziekmeldingen.

Je bent een aantal maanden 32 (parttime) tot 40 (fulltime) uur beschikbaar. Daarnaast ben je:

 • een echte doorzetter en heb je een hands-on mentaliteit;
 • beschik je bij voorkeur over HBO werk- en denkniveau;
 • in staat om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
 • een waardevolle toevoeging aan ons leuke, collegiale team.

Je werkt voor GGD Hollands Midden, onze opdrachtgever. De GGD is op dit moment volop bezig met het bestrijden van het coronavirus. Er worden flexmedewerkers ingezet om de verschillende afdelingen te bemannen, bijvoorbeeld bemonsteraars, vaccinatiemedewerkers of callcentermedewerkers. Jij gaat aan de slag voor de flexmedewerkers van deze verschillende afdelingen. Je werkt vanuit het gezellige kantoor van Medi Interim in Amersfoort.

Onze vestiging is goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Utrecht, Arnhem, Almere en Wageningen.

Je krijgt uitstekende begeleiding vanuit Medi Interim. Je leert alles wat je nodig hebt om je werkzaamheden goed uit te voeren. Jouw contract betreft een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
Daarnaast:

 • kan je twee A-merken op je CV zetten;
 • ontvang je een marktconform salaris tussen de €2.068 en €2.677 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • Krijg je een laptop van de zaak;
 • is er een aantrekkelijke bonusregeling, waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team en de gehele organisatie, een leuke bonus kan
 • ntvangen;
 • ontvang je 6% over je brutosalaris extra per maand. Dit kan je uitgeven aan verschillende dingen, afhankelijk van wat jij belangrijk vindt! Zo kan je extra
  verlofdagen kopen, of gewoon extra loon ontvangen;
 • Is je vakantiegeld (8%) flexibel uitbetaald. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om het twee keer per jaar te laten uitbetalen, of zelfs maandelijks.

Meer informatie? Neem contact op met Manon van Loon via mavanloon@startpeople.nl of via 06-51787209.