Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Intercedent medisch personeel

Start People Medi Interim Overijssel

Standplaats
Deventer
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0051956

Heb jij ervaring in de zorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of heb jij juist ervaring op het gebied van HR en ben jij geïnteresseerd in de medische sector? Net van school óf al ervaring? Belangrijker vinden wij een frisse blik, open houding en daarnaast goede communicatieve skills. De rest… kunnen wij je leren!

Voor de vestiging van Start People Medi Interim in Deventer zoeken we een allround intercedent die zich zowel gaat focussen op relatiebeheer en het uitbouwen van deze relaties in de zorg- en welzijnssector als wel het leuk vindt om de beste kandidaten te recruiten en deze aan een baan te helpen voor zowel tijdelijke als vaste opdrachten!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als we dat konden voorspellen, zou het maar saai zijn! Geen dag is hetzelfde! Wel zijn er werkzaamheden die regelmatig terugkomen. Elke dag start je met een werkoverleg met je collega’s. Na het werkoverleg weet iedereen wat de prioriteiten en uitdagingen voor die dag zijn. Zo kan je vandaag een bedrijfsbezoek hebben gepland bij één van jouw contactpersonen van een zorginstelling. Samen bespreek je waar de wervingsbehoefte ligt van nieuw zorgpersoneel voor de komende periode. Of misschien ga je wel naar een zorginstelling waar wij nog geen zorgpersoneel leveren en bespreek je samen, wat wij voor hen kunnen betekenen. Mogelijk heb je ’s middags een gesprek gepland met een verpleegkundige die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Of heb je een gesprek met een kandidaat om haar/zijn loopbaan te bespreken en de eventuele vervolgopleiding die je haar/hem kunt bieden. Tot slot is de administratieve afhandeling van bijvoorbeeld arbeidscontracten en ziekmeldingen onderdeel van je werk.

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent minimaal 32 uur (fulltime) per week beschikbaar (36 of 40 uur is ook bespreekbaar);
 • Kennis van/ervaring met uitzendbranche, HR, recruitment of gewerkt in de zorg? Dat zou fantastisch zijn;
 • Je bent zelfstandig én houdt ervan processen te verbeteren;
 • Snel schakelen tussen werkzaamheden gaat je uitstekend af.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en auto

Medi Interim, onderdeel van Start People, is als intermediair al 40 jaar toonaangevend op de arbeidsmarkt, in alle sectoren en functies in de zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang. Dagelijks zijn vele duizenden flexmedewerkers via Medi Interim aan het werk.

Op dit moment bestaan ons team uit Karin (vestigingsmanager), Lotte (Senior Intercedent) en Jasmijn (Intercedent). We zijn een ambitieus team en hebben de ambitie om flink te groeien de komende tijd. Onze doelstelling voor aankomend jaar is om verscheidene nieuwe klanten binnen te halen. Daarbij is onze missie om het bestand met het aantal werkenden te laten groeien. Wij formuleren iedere week een target gebaseerd op het aantal werkenden. Zo kan jij als intercedent je eigen prestaties vastleggen en monitoren. Onze focus ligt op de gehele provincies Gelderland en Overijssel. Een groot gebied met een enorme potentie voor ons om te groeien. Een geweldige uitdaging toch?

Als Intercedent krijg jij bij Start People Medi Interim een uitdagende baan en is persoonlijke groei gegarandeerd. Geen dag is hetzelfde en je schakelt continue tussen de verschillende rollen van recruiter en relatiebeheerder. Wij bieden jou:

 • Marktconform salaris;
 • Volop mogelijkheden om te groeien;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Leuke bonusregelingen per kwartaal en per jaar;
 • Een persoonlijk budget van 6% boven op je maandsalaris waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dat wilt uitgeven;
 • Je komt terecht in een leuk en gezellig en gedreven team;
 • Een goed inwerktraject;