Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Intercedent parttime

Start People Algemeen

Standplaats
Arnhem
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0041606

Voor onze vestiging in Arnhem zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. (minimaal 32 uur per week) Geen dag is hetzelfde, elke dag leer je bij (ook al zit je al jaren in het vak) en iedere dag ga je met heel veel voldoening weer naar huis.

Samen met 11 collega’s werk je voor verschillende grote landelijke en regionale opdrachtgevers. Je werkt vanuit de vestiging óf vanuit de werklocatie van de opdrachtgever voor wie je werkt en je hebt dagelijks contact met zowel de diverse contactpersonen van de opdrachtgevers, flexmedewerkers als de werkzoekenden. Hierdoor weet je wat er speelt bij onze opdrachtgever, in de arbeidsmarkt én bij onze flexmedewerkers.

Onze functie van intercedent is heel veelzijdig en uitdagend. Je bent een matchmaker, een relatiebouwer en specialist tegelijk. Met de nodige creativiteit werf en selecteer je de juiste kandidaten voor de opdracht en vind jij de juiste opdrachtgevers voor de kandidaat. Relatiebeheer is hierbij erg belangrijk. Een tevreden klant is de beste klant! Jij onderhoudt de contacten met jouw opdrachtgevers op diverse niveaus en adviseert op het gebied van diverse HR gerelateerde vraagstukken, zoals personeelsplanning, opleidingen, wettelijke kaders en wijzigingen en ontwikkelingen in de markt. Hierdoor ben je in staat om te anticiperen op ontwikkelingen bij de opdrachtgever.

Bovengemiddeld sterke communicatieve vaardigheden zijn een must om deze functie goed in te vullen. Wij zoeken iemand die net zo veelzijdig is als de functie van intercedent zelf. Dat betekent dat je naast communicatief vaardig, stressbestendig, resultaatgericht, nieuwsgierig, ondernemend, overtuigend én representatief bent. Alles wat je doet doe je met enthousiasme en je streeft naar het beste resultaat.

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en auto (of bereid om deze aan te schaffen) en herkent jezelf in de bovengenoemde eigenschappen.

Wie wij zijn? Start People. Dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar. Zoals we ook op andere plekken naar verbindingen zoeken en die ook vinden. Tussen onze menselijke benadering en de digitale oplossingen waarmee we sneller en slimmer kunnen werken, bijvoorbeeld. Tussen de gebaande en de ongebaande paden. Tussen commercieel succes en oprechte maatschappelijke betrokkenheid.

...naar de wereldtop

Start People is sinds 1996 onderdeel van USG People. In 2016 wordt USG People onderdeel van Recruit. Daarmee zijn wij nu onderdeel van Recruit Global Staffing. De naam zegt het al: een wereldspeler. Recruit Global Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer 1 te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk: Start People.

Wij weten hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit en begrijpen dat jij genoeg opties hebt in deze arbeidsmarkt. Gelukkig hebben wij hebben jou echt iets te bieden.

  • een marktconform salaris;
  • een bonusregeling per kwartaal (op basis van resultaten van ons team, regio en de totale organisatie)
  • Interne workshops en opleidingen;
  • Een Persoonlijk Budget (PB) van 6% en volop doorgroeimogelijkheden zijn wij van mening dat dé plek en het team om je heen het verschil maakt. Dat doet het voor ons in elk geval wel.
  • Deze functie betekent een leuke uitdagende baan, voor minimaal 32 uur per week, in een gedreven, ervaren, hecht én erg gezellig team.