Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Intercedent Start People

Start People Algemeen

Standplaats
Den Haag
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0040408

Ben jij iemand die alle ballen hoog kunt houden? Presteer jij het beste onder druk en werk jij graag in teamverband? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zoeken namelijk een Intercedent voor onze vestiging Start People Overheid in Den Haag. Je gaat tijdelijk (ter vervanging van iemand die met zwangerschapsverlof gaat) aan de slag voor verschillende ministeries en organisaties binnen de rijksoverheid. Je komt hierbij in contact met flexkrachten & contactpersonen bij onze klanten.

Binnen Start People Overheid werken wij met een functie differentiatie. Jij bent of Recruiter of HR-medewerker. Voor deze tijdelijke vacature zoeken wij een uniek iemand, die beide rollen gaat uitdragen. Dit houdt in dat je zowel gaat recruiten als HR-werkzaamheden gaat uitvoeren voor onze klanten én kandidaten. Bijvoorbeeld: ’s Ochtends houd je je bezig met een deadline voor het vervullen van een vacature die om 12.00 uur sluit, en ’s middags ga je aan de slag met het klaarzetten van de contracten voor kandidaten die de week daarna gaan starten of houd jij een spreekuur en beantwoord je vragen van jouw flexkrachten. Zo wisselen de werkzaamheden zich per dag af. Het is daarom van groot belang dat jij goed kunt schakelen tussen deze diverse werkzaamheden.

De ideale kandidaat is goed in het onderhouden van kandidaat en klantrelaties, en weet daarbij haarfijn de juiste kandidaat voor elke contactpersoon te vinden.
Daarnaast is het belangrijk dat je goed prioriteiten kunt stellen en snel kunt schakelen.

Een kleine greep uit jouw takenpakket:

 • Je bemiddelt werkzoekenden en flexkrachten, waarbij jij zorg draagt voor een perfecte candidate journey;
 • Je onderhoudt contact werkenden d.m.v. (digitale) spreekuren;
 • Je administreert meerdere gegevens in de daarvoor bestemde systemen (contracten in orde maken, correcties uitvoeren);
 • Jij houdt je bezig met het schrijven van wervende content op onze eigen vacaturesite, alsmede andere jobboards;

Als Intercedent heb je een hbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring.
Daarnaast ben je gewend om op verschillende niveaus te communiceren, en ben jij resultaatgericht en stressbestendig.

Ook herken jij je in de volgende competenties:

 • Zelfstandig (i.v.m. volledig thuiswerken);
 • Plannen, organiseren & coördineren;
 • Eigenaarschap;
 • Proactiviteit;
 • Accuraat en nauwkeurig;
 • Klantgericht en communicatief vaardig;

Werk geeft waarde, dat is onze overtuiging. Werk geeft waarde, voor iedereen. Wat jouw opleiding of achtergrond ook is. Werk – flexibel of vast – geeft voldoening, vrijheid, welzijn en zelfbewustzijn. Het zorgt voor verbinding tussen mensen, voor een gezonde maatschappij en bloeiende bedrijven. Wij verbinden mensen, & meer. Wij zijn dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar. Start People is anno 1996 onderdeel van USG People. Vanaf 2016 is USG People onderdeel van Recruit. Daarmee zijn wij nu onderdeel van Recruit Global Staffing. De naam zegt het al: een wereldspeler. Recruit Global Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer één te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk: Start People!

Het team in Den Haag bestaat uit 9 enthousiaste medewerkers en een manager. We zoeken iemand die een teamplayer is, want succes behalen we in ons team met z'n allen.
Op dit moment werken we in verband met COVID-19 vanuit huis, maar zodra het weer mogelijk is, kom je te werken in ons pand aan de Parkstraat 21 in Den Haag, waar naast Start People Overheid o.a. ook Start People MKB en XL zijn gevestigd. Leuk om te weten: we sluiten onze werkweek graag met elkaar af onder het genot van een drankje en een hapje via Teams. Eens per maand (hopelijk snel weer!) is er een borrel met alle collega’s van de afdeling.

Het sollicitatieproces bestaat uit twee intakegesprekken en het maken van een Talent Indicator.

 • Jij start o.b.v.. een tijdelijk dienstverband in dienst bij Start People, t.v.v. van iemand die met zwangerschapsverlof gaat;
 • Een fulltime functie voor 40 uur per week;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw relevante werkervaring;
 • Veel interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop jouw maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling
  krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra
  verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
 • Een laptop en een SAMSUNG telefoon voor zakelijk gebruik;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij jij zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen.
  Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!;
 • Een bruisende organisatie waar wij elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers,
  flexkrachten & onszelf!;

Word jij onze nieuwe collega? Come join our team!