Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Intercedent Start People

Start People Arnhem

Standplaats
Arnhem
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0057929

Hee nieuwe collega!

Ben jij een geboren intercedent en lijkt hij jou leuk om iedere dag mensen te helpen aan een leuke baan? Je bent van alle markten thuis en haalt jouw energie uit recruiten en relatiebeheer. Op het gebied van werving & selectie ben jij een topper en weet jij de juiste mensen aan de juiste baan te koppelen. Jij hebt regelmatig contact met jouw medewerkers en adviseert en begeleidt hen waar nodig. Je wordt iedere dag opnieuw uitgedaagd om het beste uit jouwzelf, de flexmedewerkers en jouw klanten te halen. Geen dag is hetzelfde maar wel iedere dag begin jij samen met het team en een kop koffie aan de dag.

Voor verschillende Start People vestigingen in de regio zijn wij op zoek naar geboren intercedenten zoals jij. Heb jij altijd al gedroomd van een baan als deze? Dan heten wij jou op onze vestiging, of één van de andere vestigingen, van harte welkom!

Als intercedent heb je veel verschillende taken. De belangrijkste taken van een intercedent zijn:

 • Relatiebeheer; je werkt samen met de opdrachtgevers en weet in te spelen op hun wensen. Je merkt verbeterpunten op en denkt met de opdrachtgever mee. Daarnaast heb je veel contact met de flexmedewerkers om ze te begeleiden en adviseren;
 • Recruitment: je schrijft vacatures en zorgt dat deze online komen, inkomende sollicitaties behandel jij en voert vervolgens een intakegesprek met de kandidaten. Daarnaast ga je zelf actief op zoek naar de juiste kandidaten. Goede kandidaten stel jij voor aan de opdrachtgever. Goede match? Jij zorgt ervoor dat de kandidaat fijn wordt ingewerkt en alle vragen beantwoordt worden.
 • Administratie: Onder jouw werkzaamheden vallen ook administratieve taken. Zo stel jij bijvoorbeeld contracten op, doe je de urenverwerking en verloning. Je beantwoordt mails en zorgt dat de wet- en regelgeving nageleefd wordt.
 • Commercie: door de commercie in jouw bloed help je het team groeien en verbindt je met jouw enthousiasme en kennis de flexmedewerkers en (nieuwe) opdrachtgevers aan Start People!

Je bent als persoon communicatief sterk. Je hebt een proactieve houding, bent klantgericht, stressbestendig en nauwkeurig. Zo kan je zowel flexmedewerkers als opdrachtgevers op verschillende niveaus bewerken.

Daarnaast verwachten wij het volgende van jou:

 • Je beschikt over MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent fulltime (38 - 40 uur) beschikbaar;
 • Ervaring binnen de uitzendbranche? Mooi meegenomen!
 • Rijbewijs B is een pré, zodat je makkelijk naar onze opdrachtgevers op locatie kan komen;

Bij Start People zijn wij mens- en resultaatgericht. Het enthousiasme wat bij elke intercedent aanwezig is, werkt aanstekelijk waardoor je iedere dag met een tevreden gevoel naar huis gaat. De intercedenten tonen oprechte interesse in de kandidaten en opdrachtgevers. Wij zijn er trots op dat we de juiste matches al ruim 40 jaar kunnen maken! Iedereen werkt samen hard om de doelen te bereiken. Successen worden gevierd.

Je kan bij dit bedrijf volledig jezelf zijn en er is de ruimte om jezelf te ontplooien. Je krijgt een uitgebreid inwerkprogramma waardoor je vanaf dag één precies weet waar jij aan toe bent en wat je te wachten staat. De mogelijkheden om jezelf te ontplooien zijn vervolgens oneindig.

 • Een fulltime baan van 40 uur in de week;
 • Een startsalaris tussen de 2150,- en 2600,- bruto per maand; afhankelijk van jouw opleidingsniveau en werkervaring;
 • Een tijdelijk dienstverband met kans op een vast dienstverband;
 • Een bonusregeling per kwartaal ;
 • Een persoonlijk budget van 6% bovenop je jaarsalaris waarbij je zelf kan kiezen waar je dit aan uitgeeft. Bijvoorbeeld extra uitkering in geld, extra verlofdagen, een fiets of een vergoeding van je sportabonnement.
 • Flexibel vakantiegeld waarbij je zelf kan kiezen wanneer en hoe vaak je deze wil laten uitkeren;
 • Een uitgebreid inwerkprogramma met een divers aanbod aan opleidingen;
 • Een laptop van het werk;

Warm geworden van deze functie en ben je klaar voor de Start om je aan te sluiten bij deze mooie club? Solliciteer direct en maak van de bovenstaande vacature jouw eigen baan. Mocht je nog vragen hebben dan beantwoorden wij die met veel plezier. Bel ons op 026 354 4260 of mail naar arnhem@startpeople.nl.