Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Intercedent Start People

Start People Tilburg XL

Standplaats
Tilburg
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0063169

Ben je op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan en lijkt het je leuk om ook andere mensen aan een baan te helpen? Dan is deze vacature wellicht geschikt voor jou!

Als intercedent bij Start People ben je zowel HR medewerker, planner en recruiter ineen!
Het team van Start People Tilburg bestaan uit 13 gezellige, hardwerkende collega's die samen verantwoordelijk zijn voor het bedienen van 5 klanten.
Wanneer jij start wordt je in eerst instantie ingewerkt bij één klant. Je bent dan ook dagelijks aanwezig bij de klant en bent hier onder andere verantwoordelijk voor de werving van nieuwe kandidaten, het rondleiden van de kandidaten, de planning, overleggen met de teamleiders en administratieve werkzaamheden (contracten aanmaken, aanmelden bij de klant, etc.)

 • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar, van maandag tot en met vrijdag variërend tussen 08.00 uur en 17.30 uur.
 • Je bent stressbestendig en kan prioriteiten stellen.
 • Je bent sociaal en vind je het leuk om met allerlei mensen uit verschillende lagen van de samenleving samen te werken.
 • Je hebt een MBO4 of HBO werk- en denkniveau.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt ervaring met HR werkzaamheden, klantcontact of planning is een pré.

Mensen verbinden aan werk! Dat is wat wij doen, waar onze kracht ligt en waar we succesvol in zijn.
Bij Start People zijn we zowel mens als resultaatgericht. Dit maakt ons succesvol en onderscheidend ten opzichte van andere bureaus binnen de branche. Start People, onderdeel van USG People is het tweede grootste bureau binnen de arbeidsbemiddeling. Ons motto is “Werk creëert waarde voor iedereen” Onze inhouse dienstverlening focust zich met name op de productie en de logistieke branche. Denk hierbij aan het leveren van productiemedewerkers, operators, magazijnmedewerkers en heftruckchauffeurs. Deze functies zijn cruciaal binnen de processen van onze klanten. Deze mensen zijn de kern van het bedrijf. Zonder hen geen succes! Wij zetten daarom standaard in op een langdurige arbeidsrelatie!
Binnen Start People hechten wij ook veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit geldt zowel voor onze eigen medewerkers als onze flexkrachten. Wanneer jij bij ons werkt mag jij elk jaar aan de slag met een eigen jaarplan. Hierbij sta jij aan het roer en bepaal jij waar jij je ontwikkeling op in gaat zetten. We kijken continu waar jouw behoefte ligt en hoe we daar als organisatie aan kunnen bijdragen.

Naast een afwisselende en uitdagende baan, waarin je veel eigen verantwoordelijkheid hebt en werkt mer leuke collega's om je heen, bieden wij jou het volgende;

 • doorgroeimogelijkheden; je start als nieuwe medewerker met een inwerkprogramma met een persoonlijke jobcoach. Hierna zijn er allerlei mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie;
 • bruto maandloon tussen 2000 en 2500 per maand;
 • Persoonlijk budget van 6%;
 • een aantrekkelijke bonusstructuur (kwartaal bonussen);
 • inwerkprogramma incl. persoonlijke jobcoach;
 • bij goed functioneren contract voor onbepaalde tijd.