4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Intercedent Start People Heerlen 40 uur

Start People Heerlen XL

Standplaats
Heerlen
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0004062

Benieuwd wat jouw taken zijn binnen ons team? Dagelijks start de dag met een ochtendoverleg, vanuit dit overleg stel je jouw prioriteiten vast. Vervolgens ga je aan de slag met het schrijven van wervende vacatures en analyseer je de resultaten. Zodra je een geschikte kandidaat gevonden hebt, plan en voer je intakegesprekken. Deze gesprekken leg je administratief vast en deel je met collega’s. Voordat je de kandidaat doorzet naar de klant, controleer je wel nog zijn of haar referenties. Zodra de kandidaat geplaatst is, ben je verantwoordelijk voor zijn of haar begeleiding en ontwikkeling. Verder neem je alle overige HR taken voor je rekening

Binnen ons team helpen wij elkaar door het vervullen van verschillende vacatures bij onder andere gemeentes en grote volume klanten. Wij zijn voortdurend actief op de arbeidsmarkt en weten als geen ander de klantvraag te vertalen in een succesvolle match. Wij krijgen veel vrijheid om out of the box te denken en onze eigen wervingscampagnes op te starten. In deze krappe arbeidsmarkt zien we dat als een echte uitdaging!

Om de taken van een intercedent binnen ons team goed uit te voeren, zijn wij op zoek naar iemand die:

  • In het bezit is van minimaal een hbo-diploma;
  • In het bezit is van eigen vervoer;
  • Fulltime beschikbaar is;
  • Communicatief vaardig is en een flexibele houding heeft;
  • “Zijn of haar mannetje staat” en lastige gesprekken, uitdagende situaties of problemen op een positieve manier weet om te buigen;
  • Stressbestendig is en goed weet om te gaan met AD-HOC situaties;
  • Proactief is en een goede dosis humor heeft;
  • Samen met ons successen viert.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Dan zien we jouw reactie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Wie wij zijn? Start People. Dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar.
Binnen ons jonge en dynamische team, krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Samen werken we aan je carrière en loopbaan en gaan we voor een langdurige samenwerking.

Als nieuwe collega bieden wij jou een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband.
Een marktconform salaris en een persoonlijk budget (6%), dat je bijvoorbeeld kunt uitgeven aan extra vrije dagen, een fiets, vitaliteit of meer pensioenopbouw!
Daarnaast kun je jouw vakantiegeld (8%) laten uitbetalen wanneer jij wilt.
Als collega krijg jij een eigen jobcoach toegewezen en heb je toegang tot meer dan 100 online trainingen. Tot slot bieden wij jou ieder jaar een te gek USG People feest en hele gezellige vrijdagmiddag borrels!