Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Intercedent Start People inhouse

Start People Algemeen

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0058357

Als intercedent heb jij een zeer afwisselende baan, waarin jij dagelijks het verschil maakt bij huidige en potentiële opdrachtgevers. Voor de (nieuwe) klanten ben jij een vertrouwde sparringpartner, waarop zij kunnen rekenen. Jij gaat regelmatig met hen in gesprek, waarbij jij kritisch durft te zijn. Naast de tevredenheid van jouw klanten, is die van jouw flexkrachten en kandidaten net zo belangrijk. Hierbij bouw jij aan je persoonlijke betrokkenheid en een langdurige samenwerking. We zijn niet voor niks een belangrijke HR-partner die het verschil kan maken, en dat draag jij dan ook vol enthousiasme uit!

Een baan als intercedent is niet voor iedereen weggelegd. Het gaat erom dat jij kunt levelen met uitzendkrachten en opdrachtgevers. Met daadkracht, klantgerichtheid, stressbestendigheid en discipline. Je weet een goede balans te bewaren tussen ad-hoc taken en een gedegen planning en van werkdruk ga je juist nog een stapje harder lopen; daar geniet je juist van! Je krijg energie van wisselende werkdagen waarbij je constant meerdere ballen in de lucht moet houden. Met jouw pro-actieve houding zie je het werk liggen, voer je dit zelfstandig uit en krijg je alle ruimte om processen te verbeteren of alternatieve werkzaamheden naar je toe te trekken.

Onze nieuwe collega beschikt over:

Hbo werk- en denkniveau;
Kennis en/ of ervaring met de uitzendbranche, HR, recruitment en commerciële dienstverlening;
Eigen vervoer en rijbewijs B.
Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Werk geeft waarde, dat is onze overtuiging. Werk geeft waarde, voor iedereen. Wat je opleiding of achtergrond ook is. Werk – flexibel of vast – geeft voldoening, vrijheid, welzijn en zelfbewustzijn. Het zorgt voor verbinding tussen mensen, voor een gezonde maatschappij en bloeiende bedrijven. Wij verbinden mensen, en meer.

Wij zijn Start People, de verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij brengen mensen bij elkaar: we bemiddelen kandidaten richting onze opdrachtgevers, en maken op deze manier diverse partijen blij. Wij staan voor persoonlijke aandacht: een menselijke benadering en aandacht voor onze medewerkers. Start People is onderdeel van RGF Staffing: Recruit Global Staffing. De naam zegt het al: een wereldspeler. Recruit Global Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer 1 te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk: Start People.

Ons team, Start People Leeuwarden/Groningen XL, bestaat momenteel uit 10 enthousiaste en ambitieuze collega's. Wij zijn gespecialiseerd in het bedienen van het grootbedrijf op de Friese en Groningse arbeidsmarkt. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel; meedenken op HR gebied en samen met de opdrachtgevers tot concrete plannen en oplossingen komen. Wij zijn regelmatig op locatie aanwezig bij onze opdrachtgevers, zodat we altijd in de buurt zijn voor een praatje met de klant of de flexmedewerkers. Binnen het team heerst een informele sfeer. We werken hard, maar er kan altijd gelachen worden en we vieren elk succes en belangrijk moment. Teamuitjes en vrijdag middagborrels zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend!

Naast een leuke baan met fijne collega’s en alle ruimte om je te ontwikkelen ontvang je van ons:

Een salaris tussen de €2000,- en €2.300,-, voor een junior intercedent/een salaris tussen de €2.300,- en €2.800,- voor een senior intercedent. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring;
Een fulltime functie met een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kunt krijgen;
Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen en doorgroeimogelijkheden;
Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen (tot 15 dagen per jaar), het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!
‘’Ik ben blij dat ik voor de baan als intercedent bij uitzendbureau Start People heb gekozen!’’. Dat is waar wij voor gaan; een nieuwe collega die dit na enige tijd kan zeggen. Wij verwelkomen je met open armen en bieden je alle ruimte om een succesvolle intercedent te worden.
Heb jij interesse? Solliciteer dan direct!