Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Intercedent Zorg

Start People Medi Interim Groningen / Drenthe

Standplaats
Assen
Opleiding
MBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0049751

Ben jij sociaal? Vind je het leuk om elke dag aan de slag te gaan voor jouw klanten en kandidaten? En heb je daarnaast ook nog affiniteit met de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Onze vestiging in Groningen is per direct opzoek naar een intercedent ter uitbreiding van het huidige team. Als intercedent heb je een heel breed pakket van taken. Zo probeer je jouw klanten zo goed mogelijk te bedienen en te ondersteunen met het invullen van hun vacatures. Die klant kan 1 vacature uitzetten maar ook meerdere tegelijk. Dat betekent dat je goed kunt werken onder tijdsdruk en soms flink moet aanpoten. Je bent dus veel aan het recruiten en zoeken naar de beste kandidaten voor jouw klant. Jouw (potentiële) klanten zijn zorgorganisaties in de breedste zin van het woord. Daarnaast hou jij je ook bezig met het binnen halen van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande relaties. Je voert kennismakingsgesprekken met sollicitanten en stelt ze voor aan jouw klanten.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als we dat konden voorspellen, zou het maar saai zijn! Geen dag is hetzelfde! Wel zijn er werkzaamheden die regelmatig terugkomen. Elke ochtend starten we met een werkoverleg. Hier overleggen bijzonderheden of zaken waar we tegenaan lopen. We willen namelijk het maximale uit elke kandidaat, klant en onszelf halen! Na het overleg zie je dat er voor jou een afspraak in de agenda staat. Je gaat naar een zorginstelling waar je al een tijdje mee bezig bent. Bij deze zorginstelling leveren wij nog geen zorgpersoneel leveren en bespreek je samen, wat wij voor hen kunnen betekenen. Daarna kan je meteen door naar de volgende afspraak. Namelijk bij één van de contactpersonen van jouw klant.. Samen bespreek je waar de wervingsbehoefte ligt van nieuw zorgpersoneel voor de komende periode. Mogelijk heb je ’s middags een gesprek gepland met een verpleegkundige die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Of heb je een gesprek met een kandidaat om haar/zijn loopbaan te bespreken en de eventuele vervolgopleiding die je kunt bieden. Tot slot is de administratieve afhandeling van bijvoorbeeld arbeidscontracten, salaris en ziekmeldingen onderdeel van je werk.

Natuurlijk verwachten wij wel het één en ander van onze nieuwe collega.

Je beschikt over HBO-werk en denkniveau;
Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
Heb je affiniteit met de zorg? Dat is heel mooi meegenomen;
Aangezien jij hard nodig bent, ben je 40 uur per week beschikbaar!

Medi Interim, onderdeel van Start People, is als intermediair al 40 jaar toonaangevend op de arbeidsmarkt, in alle sectoren en functies in de zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang. Dagelijks zijn vele duizenden flexmedewerkers via Medi Interim aan het werk.

Op dit moment bestaat ons team uit Wouter (vestigingsmanager), Leonie (Intercedent) en Thom (stagiair). We zijn een ambitieus team en hebben de ambitie om flink te groeien de komende tijd. Onze doelstelling voor aankomend jaar is om verscheidene nieuwe klanten binnen te halen. Daarbij is onze missie om het bestand met het aantal werkenden te laten groeien. Wij formuleren iedere week een target gebaseerd op het aantal werkenden. Zo kan jij als intercedent je eigen prestaties vastleggen en monitoren. Onze focus ligt op de gehele provincies Groningen en Drenthe. Een groot gebied met een enorme potentie voor ons om te groeien. Een geweldige uitdaging toch? Naast hard werken is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning. Zo houden we regelmatig een vrijdagmiddagborrel of hebben we af en toe een leuk teamuitje.

Natuurlijk doe je dit alles niet voor niets!

Als intercedent:

Krijg je een salaris tussen de EUR 2000,- en EUR 2800,- bruto per maand op fulltime basis;
Een leuke bonusregeling op basis van de resultaten van je team en de totale organisatie;
Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen, zoals ‘Blije klanten blijven, Conflicthantering en Stick to the plan’.
Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer
per jaar. Handig!
Én krijg je 20 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) om die vlotte babbel even rust te geven
Je ontvangt een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast de wettelijke verlofdagen en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee
je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen (tot 15 dagen per jaar), het kopen van een fiets of een
vergoeding van je sport abonnement;
Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband;

Kan jij niet wachten om als sales intercedent aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton!

Heb je op voorhand nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 088 004 5811 en je mag vragen naar Wouter.