Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Intercedent/recruitment consultant

Start People Rotterdam XL

Standplaats
Utrecht
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0013476

De functie van Intercedent is veelomvattend en vanuit de vestiging van Start People Utrecht XL ben je voornamelijk werkzaam voor een aantal vaste klanten in de regio. Je bent de belangrijkste schakel tussen jouw opdrachtgevers en je flexkrachten. De functie van Intercedent kent drie belangrijke rollen.
In jouw rol als werkgever ben je nauw betrokken bij de flexkrachten bij ons in dienst komen. Je begeleidt hen in hun loopbaan, reguleert het ziekteverzuim en bent aanspreekpunt op het gebied van personele aangelegenheden. Ook houdt je je bezig met de ontwikkelingen die er spelen binnen jouw klanten en speelt hierop in.

In jouw rol als recruiter werf en selecteer je de juiste kandidaten voor de opdracht. Dit doe je met de nodige creativiteit. Je durft buiten de gebaande paden te denken en bent creatief in het vinden, werven en selecteren van de juiste flexkrachten voor alle vacatures die uitgezet zijn door je opdrachtgevers. Om tot een optimale match te komen, verzorg je uitgebreide intakes met kandidaten, verzorg je speeddates en neem je waar nodig assessments bij hen af.
In jouw rol als relatiebeheerder zorg je voor tevreden klanten want tevreden klanten zijn de beste klanten. Doordat je veel aandacht besteedt aan klantgerichtheid en service én op tijd de beste flexmedewerkers aanbiedt, bind je de klant aan je. En even belangrijk: de kandidaat! Je kent de wensen en talenten van een kandidaat. Dat hierbij je bovengemiddelde communicatieve vaardigheden goed van pas komen, is een feit.

Ontwikkeling
Als intercedent krijg je veel ruimte en verantwoordelijkheid in je functie. De diversiteit in deze functie, de ruimte voor ontwikkeling én een behulpzaam team dat achter jou staat, maakt dat jij ontzettend veel kan leren en succesvol kan zijn!

 • Jij bent iemand met HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring binnen de commerciële arbeidsbemiddeling;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B zodat je bezoeken aan je klanten en/of kandidaten kan realiseren;
 • Je vindt het leuk om een adviserende rol op je te nemen, aangezien de klant jou als kennis- en sparringpartner ziet;
 • Je bent nieuwsgierig, onderzoekend en je hebt een hoog kwaliteitsbesef en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, bij voorkeur fulltime

Daarnaast herken jij je in de volgende competenties:

 • Overtuigingskracht;
 • Commercieel en vasthoudendheid;
 • Creatief en oplossingsgericht;
 • Ondernemerschap (lef, gretig, gedreven, risico's durven nemen);
 • Communicatief vaardig en representatief.

Werk geeft waarde, dat is onze overtuiging!
Werk geeft waarde, voor iedereen. Wat je opleiding of achtergrond ook is. Werk – flexibel of vast – geeft voldoening, vrijheid, welzijn en zelfbewustzijn. Het zorgt voor verbinding tussen mensen, voor een gezonde maatschappij en bloeiende bedrijven.

Wij verbinden mensen, en meer…
Wie wij zijn? Start People. Dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar. Zoals we ook op andere plekken naar verbindingen zoeken en die ook vinden. Tussen onze menselijke benadering en de digitale oplossingen waarmee we sneller en slimmer kunnen werken, bijvoorbeeld. Tussen de gebaande en de ongebaande paden. Tussen commercieel succes en oprechte maatschappelijke betrokkenheid.

…naar de wereldtop
Start People is sinds 1996 onderdeel van USG People. In 2016 wordt USG People onderdeel van Recruit. Daarmee zijn wij nu onderdeel van Recruit Global Staffing. De naam zegt het al: een wereldspeler. Recruit Global Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer 1 te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk: Start People.

 • Een fulltime werkweek van 40 uur;
 • Je startsalaris is afhankelijk van je (relevante) werkervaring;
 • Volop kansen tot salarisgroei. Je salaris stijgt jaarlijks op basis van jouw resultaten;
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kan krijgen;
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Een persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!
 • Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, flexkrachten en onszelf.