Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Interim Gedragswetenschapper/ (GZ) Psycholoog/ Orthopedagoog gezocht!

Start People Arts en Specialist Amsterdam

Standplaats
Amsterdam-Zuidoost
Opleiding
WO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0009612

Voor een gesloten woongroep waar jongeren worden behandeld op het snijvlak van de jeugdzorg en kinder- en jeugdpsychiatrie zoeken wij met spoed een ervaren interim GZ-psycholoog/ Gedragswetenschapper/ Psycholoog/ Orthopedagoog, in de rol van behandelcoördinator.
Heb jij affiniteit met deze doelgroep en complexe problematiek? Vind je het een uitdaging om ingewikkelde en dynamische situaties te coördineren? De ziektebeelden op deze woongroep zijn erg uiteenlopend en er is sprake van comorbiditeit en ernstig ontregelend gedrag. Deze behandelgroep is sterk geworden doordat zij zich kenmerkt door haar behandelklimaat. Om nou juist voor deze kwetsbare doelgroep een veilige behandelcontext aan te kunnen bieden. Met de leidende methodiek 'geweldloos verzet' wordt er vanuit nabijheid en presentie gewerkt, waarin dwang en drang zo min mogelijk wordt ingezet.

Naast een academische opleiding orthopedagogiek of psychologie heb je minimaal twee jaar werkervaring opgedaan met gedrags-, hechtings- en/of ontwikkelingsproblematiek. Bovenal zijn jouw persoonlijke competenties zeer van belang. Als gedragswetenschapper, GZ Psycholoog of orthopedagoog heb je passie voor het werken met jongeren en bezit je over voldoende draagkracht, sensitiviteit en relativeringsvermogen. Daarbij ben je flexibel maar ook vasthoudend en kun je hierin goed variëren.

Je bent op korte termijn beschikbaar. Uren in overleg, parrtime of fulltime is bespreekbaar. Naast een interim opdracht (ZZP) is een tijdelijk contract op detacheringsbasis ook bespreekbaar.

In een unieke, bosrijke omgeving wordt een programma op maat geboden dat wonen, onderwijs, behandeling en vrijetijdsactiviteiten aan elkaar verbindt. Het grote aanbod van ondersteunende gezinsgerichte en therapeutische interventies maakt deze hulpvorm uniek.
De organisatie biedt 24-uurs zorg aan jeugdigen met complexe (gedrags)problemen in de leeftijd van 10-18 jaar en is gevestigd in de omgeving van Apeldoorn.

Voor de interim (GZ) Psycholoog/ Gedragswetenschapper/ Orthopedagoog is dit:

  • Een zeer gevarieerde rol in een uitdagende en dynamische jeugdzorgsetting.
  • Een tijdelijke en interim functie, wegens uitplaatsing van de jongeren.
  • Een aanbod waarbij je ook samenwerkt met andere vakprofessionals, te denken aan psychiaters en andere GZ psychologen en gedragswetenschappers.
  • Vanwege de tijdelijkheid is dit een perfecte tijdelijke interim opdracht voor ZZP’ers of Freelancers.