Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Interim Psychiater parttime

Start People Arts en Specialist Amsterdam

Standplaats
Zaandam
Opleiding
WO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0015087

Werk je als (interim) psychiater graag in een dynamische werkomgeving in een multidisciplinair team? Heb jij kwaliteit en verdere ontwikkeling van het behandelaanbod hoog in het vaandel staan? Binnen dit FACT team in regio Noord Holland lever je als (interim) psychiater zorg aan volwassenen met ernstige psychiatrische problematiek. Je werkt samen met een klinisch neuropsycholoog, GZ psychologen, behandelaren, een ervaringsdeskundige en secretaressen. Je maakt deel uit van een enthousiaste ontwikkelingsgerichte psychiatergroep. Deskundigheid, herstelgericht werken en humor zijn kenmerkend voor deze werkgroep. Als (interim) psychiater ben je regiebehandelaar en geef je mede vorm en sturing aan de inhoudelijke ontwikkeling van het FACT team regio Zaandam, Noord Holland.

Deze opdracht is zowel op interim basis te vervullen, als in dienstverband. Daarnaast is het mogelijk je opdracht te combineren met werken op een andere afdeling binnen deze organisatie. Uren in overleg te bepalen.

  • Je bent (bijna) afgestudeerd (interim) psychiater
  • Voor deze interim opdracht als psychiater ben je in het bezit of in afwachting van een RGS registratie als psychiater
  • Je bent een enthousiaste en gedreven bruggenbouwer
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 16 uur per week

Deze GGZ instelling is o.a. gevestigd in Noord Holland. Zij behandelen en begeleiden o.a. volwassenen met ernstige psychiatrische aandoeningen. De organisatie staat voor exclusiviteit, creativiteit en innovatie.

  • Een uitdagende ZZP opdracht, maar vast dienstverband is ook bespreekbaar
  • Een marktconform uurtarief, of salaris van minimaal € 5163,- tot € 9023,- bruto per op fulltime basis
  • Een opdracht voor 16 tot 32 uur per week

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Karin van Vlierden, Senior Consultant Start People Arts en Specialist 06-41644121 kvanvlierden@startpeople.nl. Je kunt ook direct reageren via de button. Dan nemen wij contact met je op voor een afspraak. Vervolgens presenteren wij je bij de opdrachtgever.

Na je reactie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.

Samengevat: (interim) psychiater, ZZP, interim opdracht, GGZ, Noord Holland, parttime.