Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Java developer

Start People Boxtel

Standplaats
Boxtel
Opleiding
HBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0041313

Wil jij graag fulltime werken aan innovatieve software die internationaal op grote schaal wordt gebruikt? Lees dan verder!

Wij zijn per direct op zoek naar een Java developer ter versterking van het huidige team. Je komt te werken in een informeel en gedreven werkomgeving waar jij, samen met jouw collega's bouwt aan de totaaloplossing voor internationale klanten. Als Java developer denk je mee over hoe innovaties geïmplementeerd kunnen, voer je nieuwe features door in de huidige versie, draag je bij aan het stroomlijnen van ons ontwikkelproces en standaarden en draag je bij aan (project)support voor de wereldwijde GLOBE installaties.

Voor deze functie is het cruciaal om proactief kennis te delen. Daarbij is heldere communicatie met technische en niet-technische stakeholders van groot belang.

Om in aanmerking te komen voor deze functie zoeken wij een gedreven kandidaat met minimaal HBO werk- en denkniveau en een aantal jaar relevante werkervaring. Kennis en ervaring binnen de industriële wasserij branche is een pré. Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, schriftelijk en mondeling.

Verder vragen wij het volgende:

 • Je bent analytisch sterk;
 • Je bent flexibel en innovatief;
 • Je hebt oog voor kwaliteit;
 • Je bent klant- en resultaatgericht, proactief, stressbestendig en je hebt een gedreven instelling.

Welke IT kennis neem je mee?

 • Full Stack Java
 • Java, RDBMS, OOA/D, Junit, Spring Boot, Reactive Java
 • Web / UI design, HTML5, CSS3
 • Angular 2, Node.js, Typescript
 • PostgreSQL en Linux
 • Microservices, devOps, Cloud (Services)
 • Big Data, IoT

De industriële wasserijen groeien langzaam in het Industrie 4.0 tijdperk waar IT een steeds grotere invloed op de primaire processen kent. Zij geven industriële wasserijen bruikbare inzichten in hoe hun wasserij in realtime presteert. Het verbetert de productiviteit van medewerkers, maximaliseert het gebruik van alle machines en geeft de mogelijkheid voor tijdsregistratie, planning, het inplannen van preventief onderhoud en voorziet in en breed scala aan web & mobile oplossingen. Ze automatiseren het verzamelen van deze gegevens binnen het gehele proces en presenteert deze informatie in eenvoudig te interpreteren (Business Intelligence) dashboards.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwitserland maar alle operationele activiteiten vinden plaats vanuit het kantoor in Boxtel.

Je krijgt in deze fulltime functie veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, eigen initiatief is meer dan welkom en je krijgt volop kansen om verder te groeien. Voor deze functie kun jij een salaris verwachten tussen de €3.000 en €5.000, afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring.
Verder kun jij het onderstaande verwachten:

 • Een fulltime dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Reiskostenvergoeding.