Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Jeugdzorg medewerker

Start People Medi Interim Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0013353

Ben je geïnteresseerd in het werken met jeugd? Zoek je een baan met maatschappelijke relevantie in een unieke organisatie? Lees dan snel verder!

Als jeugdzorg medewerker ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilig en leefbaar woonklimaat op de woongroep. Zijn er spanningen, problemen of crisissituaties dan grijp je in. Je gaat met de jongeren in gesprek en probeert te achterhalen hoe die situatie ontstaat. Tevens ga je met de jongeren in gesprek om hen te motiveren en te stimuleren tot activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid. Vanuit de organisatie zijn er speciale methodieken waarmee de competenties van de jongeren versterkt kunnen worden. Je voert individuele gesprekken met de jongeren en onderhoudt contacten met ketenpartners, voogdijinstellingen en onderwijsinstellingen.

In deze functie is het belangrijk dat je gemakkelijk contact kunt maken. Je bent laagdrempelig en de jongeren moeten op jou af durven stappen. Het is ook belangrijk dat je goed om kunt gaan met emoties. Je komt te werken in een organisatie waar een goede samenwerking erg belangrijk is. Niet alleen met je directe collega’s, maar ook met externe partijen. Omdat de doelgroep dynamisch is en je vaak zult moeten anticiperen op verschillende situaties, is flexibiliteit een belangrijke competentie.

  • Je bent in bezit van een diploma op minimaal HBO niveau sociaal-agogische opleidingen, zoals: Social Work, MWD, SPH, CMV, Pedagogiek of Toegepaste Psychologie;
  • Je bent SKJ geregistreerd of jij komt voor een SKJ-registratie in aanmerking (https://skjeugd.nl/);
  • Je bent flexibel inzetbaar, dit houdt in dat bereid bent om nacht- en weekenddiensten te draaien;
  • Je legt gemakkelijk contact, houdt rekening met gevoelens, behoeften en achtergrond van anderen;
  • In het bezit van rijbewijs en auto;

Onze opdrachtgever is een jeugdzorg organisatie in Noord Nederland met diverse locaties door de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Zij bieden veel ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers. Jaarlijks worden (interne) opleidingen en trainingen gegeven, zodat je je verder kunt professionaliseren in de onderwerpen en thema’s.

De aard van het werk vraagt om een proactieve, betrokken en flexibele houding van medewerkers waarbij respect, collegialiteit en vertrouwen centraal staan in de samenwerking. De organisatie kenmerkt zich door een professionele bedrijfsvoering, waarbij innovatie en het inspelen op nieuwe ontwikkelingen belangrijk zijn. Transparantie, doeltreffendheid en doelmatigheid zijn kernwaarden van deze organisatie.

‘Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.

Je krijgt van ons een tijdelijk dienstverband aangeboden voor de duur van 3-6 maanden. Een verlening en langdurige samenwerking is zeker mogelijk. Daarnaast krijg het volgende aangeboden:

  • Bruto maandloon tussen €2750,- en €3100,- (inschaling op basis van werkervaring);
  • Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten;
  • Scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden en toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. Als we tot overeenstemming komen, nodigen we je uit op onze vestiging voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact in onze samenwerking. Je kunt persoonlijke begeleiding van een vaste contactpersoon verwachten.

Wil je meer inzicht krijgen in jouw loopbaanmogelijkheden en vervolgstappen in jouw carrière? Of je nu student, starter, doorstromer of herintreder bent, neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken! Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592 338 337.