Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Jeugdzorgwerker

Start People Medi Interim Friesland

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0045160

Sta jij stevig in je schoenen en heb je ervaring met het begeleiden van jongeren met gedrags- en psychiatrische problemen? Dan zij wij opzoek naar jou!

Als Jeugdzorgwerker kom je te werken op open en gesloten groepen waar jongeren wonen met verschillende gedrags- en psychiatrische problemen. Daarnaast wonen er ook jongeren die de gehele dag 1 op 1 begeleiding nodig hebben. Jij bouwt een vertrouwensband met hen op en helpt de jongeren zich te ontwikkelen en meer grip te krijgen op hun leven. Op de behandelgroepen wordt gewerkt volgens schema therapeutische benadering en het principe van Geweldloos Verzet (NVR) gehanteerd. Als Jeugdzorgwerker draag jij zorg voor een veilig en behandelklimaat van de jongere.

Jouw dagen zien er dus nooit hetzelfde uit! De ene dag begeleid je een jongere 1 op 1 en de andere dag sta je op een open groep met collega's. Bij onze flexpool bepaal je zelf wanneer je werkt. Ideaal dus om te combineren met een andere baan, studie of gezin!

Jij kan goed je grenzen aangeven, bent assertief en geduldig en kan je sociaal emotioneel goed aansluiten bij de jongeren. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je bent in het bezig van een HBO diploma SPW, SPH of Social Work;
 • Jij bent een zorgprofessional met ervaring in het begeleiden van jongeren;
 • Je hebt enige ervaring met 1 op 1 begeleiding;
 • Je bent flexibel inzetbaar.

Je gaat aan de slag bij een behandelcentrum voor jongeren van 12 tot 18 jaar met gedrags-en psychiatrische problemen. Er wordt gedwongen en vrijwillige behandeling aangeboden. De jongeren krijgen intensieve behandeling met als doel dat de jongere zo snel mogelijk weer terug kan naar de eigen omgeving. Het behandelcentrum is gelegen in de omgeving van Drachten.

 • een mooi salaris conform CAO Jeugdzorg (schaal 7 minimaal€2210 - maximaal €3159 op basis van 36 uur)
 • een parttime tijdelijk dienstverband, die goed te combineren is met een andere baan, gezin of studie.
 • opbouw van vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag
 • Onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, weekenden en nachten
 • Reiskosten van €6,40 per dag
 • Op onze kosten kun je bijscholingsmogelijkheden volgen zoals: BHV en weerbaarheidstraining;
 • Een leuke baan waarbij je zelf d.m.v. onze app, regie kunt houden over je eigen rooster!